Hamarosan megjelenik Szántó Dániel új könyve

Azoknak, akik szeretik a krimi műfaját és a kortárs magyar szerzőket, Szántó Dániel neve egészen biztosan ismerősen cseng.

Az országszerte toplistás Revans és Az üldözött című könyvek írója izgalmas stílusban, gondos kutatómunkával ír, és a könyvei már eddig is sokakat a rajongóivá tettek! Október 22-én, az Alexandra Kiadó gondozásában pedig megjelenik legújabb, Egy pap vallomása című kötete, amivel új szintre emeli a magyar krimit.
Egy hitében megrendült katolikus pap. Egy megszállott elme kísérlete, elevenen eltemetett kísérleti alanyokkal. És egy őrült nyomozás, ahol nem az elkövetőt kell megtalálni, hanem az áldozatokat. Ön készen áll egy egészen új krimiélményre? Az Egy pap vallomása egy elképesztően nyomasztó és izgalmas bűntény felderítésének magával ragadó története a koszos, maffiózók uralta, csodálatos Budapesten.
Az Egy pap vallomása október 22-én jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában, s addig is előrendelhető a kiadó weboldalán: https://alexandrakiado.hu/konyv/regeny/krimi/egy-pap-vallomasa/
A kötet megjelenése után, 2020. november 26-án 19 órakor a szerző Doszpot Péter egykori sztárnyomozóval és a könyv szakmai hitelességéhez nagyban hozzájáruló dr. Petőfi Attilával beszélget a krimiírás és a valós bűntények világáról az Alexandra Kiadó és az Ectopolis közös, Egy krimiíró vallomása című web-streaming előadásán.


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek