Felismerés

Az angyalokkal való kapcsolatomat nagyon szépen és óvatosan alakították ki az égiek.

 


1.Felismerés

 

 

Egy megkeseredett párkapcsolat közepette már folyamatosan nőgyógyászati problémáim akadtak, és 21 évesen szörnyű fájdalmak közepette, az orvosomtól megkaptam a diagnózist:

Szabad hasi folyadékom van, ami olyan mértékű, hogy a hasüregemet is kezdi elönteni, és egyre gyarapodik. Azonnali beavatkozást javasolt a doki, de kértem, had kapjak néhány hét haladékot, és gyógyultan térek vissza. Mivel nem volt szó életveszélyről, belement, és azt hiszem, olyan mélyen néztem a szemébe, és biztosítottam gyógyulásomról, hogy meggyőztem.

Hazafelé a kocsiban végiggondoltam, miért is történt mindez, mi a teendő.

A történtek előtt el kell hogy mondjam, hogy nagymértékben megnőtt ezoterikus érdeklődésem, faltam a könyveket (több ezer darabról van szó), a könyvtárban már nem találtam újat, kutattam, jegyzeteltem, és feltűnt, hogy az olvasottakat nagyon könnyen fel tudom idézni. Egyébként ez a mai napig így van. Sok felismeréses élményem volt, s főleg az angyalkommunikációról szóló könyveknél éreztem azt: igen, ez velem is így történt, vagy ez én is lehetnék!

Mindezek mellett megkaptam a diagnózist, és gondolkodtam, mi legyen a következő lépés.

Kértem az égieket, bárkit fentről, aki meghallgat, itt még nem céloztam konkrét segítőhöz kérésemet, vezéreljenek, és segítsék gyógyulásomat.

Másnap tudomást szereztem egy „gyógyítóról", aki leginkább masszíroz, de jó tanácsokkal is ellát, így hát időpontot egyeztettem vele, s néhány nap múlva megjelentem nála.

Leültem vele szembe, ő megkérdezte tőlem, tudom-e, hogy ki vagyok valójában, és hogy a fényküldöttek azon csoportjához tartozom, akik Jézus Krisztus követői voltak, s a kézzel gyógyítás hagyományait és varázsát hordozzák kezükben. Ránéztem a kezemre, valami hihetetlen forróság öntött el, bepirosodott. Egyből rávágtam: „hogy természetesen tudom."

Furcsa szeme volt a hölgynek, s sokszor mintha felfelé nézett volna, és hallgatta volna láthatatlan barátait. Feltűnt, hogy én is érzem, miről van itt szó, és határozottan belevágtam:

„Nézze, azért vagyok itt, mert mérhetetlen mennyiségű ciszta öntötte el belső szerveimet. Én meg fogok gyógyulni. Rendszeresen testgyertyázom zsályával átitatott méhviaszos gyertyával, piros bugyit viselek, iszom a cickafark teát, beszereztem a vörös jáspis marokkövet, melyet tengeri sós tisztítás után minden nap magamnál hordok, beprogramoztam, minden nap hálát adok az égieknek a gyógyulásomért, mandalákat festek, és hastáncolni is elkezdtem, hogy harmonizáljam az alsó két csakrámat."

Nyelt egyet, és azt mondta, gratulál, mindent tudok, és hogy ezekkel a képességekkel 2 hét alatt minden panaszom elmúlik. Arra kért, válasszak négy, ún. aura-soma üveget. Ott találkoztam ezzel a csodával először, és tudtam, dolgom lesz még velük. A választásomtól borsózott, és egyre inkább furcsán nézett rám, (elég erős üzenete volt az üvegnek, tudat alatt így érttettem meg vele, s még én sem tudtam, gyógyítani fogok).

Egy kérdése volt még hozzám:

- Megnézzük a fiút?

- Hát, tulajdonképpen nekem nincs, mi szakítottunk... szóval igen.

Elmondta, hogy nem is érti kételkedésemet, hiszen egyáltalán nem illettünk össze, s ezt alátámasztotta egy bűvös számhálóval is, ami akkoriban még ismeretlen volt számomra.

Megmasszírozott, és elmondta, nem mindennapi érzések keletkezhetnek bennem, hiszen Szűz Máriával, Mihály arkangyallal, s a gyógyító angyalok egy csoportjával dolgozik együtt.

Nagyon felkavaró élmény volt, s ismerősként üdvözöltem mindenkit, aki jelenést tett a masszázs alatt.

Ettől a naptól kezdve tudtam, hogy nincs megállás, az erőm hatalmas.

A testgyertyák minduntalan dolgoztak testemen, ittam a teát, programoztam a követ, masszíroztam a talpamat, agykontroloztam, s egyre több színes fényt láttam, a kezem pedig forrón izzott. Körülbelül a második hét közepén tusoláshoz indultam, s vetkőzés közben kiesett a vörös jáspis a zsebemből, és kettétörött. Nagyon hangos volt és dühös.

Nem volt kétségem afelől, hogy ez egy jel, eltemettem a földbe, s elköszöntem tőle, megköszönve gyógyító munkáját.

Két nap múlva megjelentem az orvosnál, aki a hasi ultrahang közben nem tért magához. Minden egyes csepp eltűnt, s minden a legnagyobb rendben volt. Az addigi baktérium is eltűnt a szervezetemből. Gratulált.

Azóta minden egyes kontrollvizsgálaton hatalmas dicséretet kapok, hogy mennyire jól működik bennem minden.

Ez volt a vízválasztó életemben, tudtam, ha én meggyógyultam, ez másoknak is mehet.

 

Gábrieltől

 

"Drága embertársam!

 

Nézz mélyen magadba, és ismerd azt, ami benned lakozik! Próbálj meg a lehető legkisebb részletekre is felfigyelni. Pillants be a saját magad állította színfalak függönyei mögé! Tárd fel a benned lakozó ösztönös és szerethető lényt! Ne hagyd, hogy a figyelmedet elvonják a külvilág zajai! Légy erős, nyugalmas, békés és megingathatatlan! Légy olyan, mint a kő, amelyet a patak vize formál!

Légy olyan, mint a patak, amely a követ formálja! Légy olyan, mint a fa, amely hajlik a szél iránymutatása alatt! Légy olyan, mint a szél, amely nem töri, csak iránymutatást ad a fának!

S légy olyan, mint tűz, amely melegséget ad és védelmet minden embertársunknak!

Figyelj a természet hangjaira! A szél mindig hozhat számodra új dolgokat. Higgy benne, hogy minden új dolog jó, és pozitív változást nyújt feléd! A változástól leszek mindig lélekben ifjú, hisz az elmédet éberen tartja. Légy kész a befogadásra, és lelked örökké fiatal maradhat! Tartsd arcod a szél felé, és érezd, ahogy átjárja tested minden pólusát a gyógyító, melengető, testben és lélekben frissítő légáramlat! Tárd szét karjaid, és végy mély lélegzetet! Ugye érezted már, hogy a melengető déli szél lágyan körülöleli arcodat, átkarolja nyakad vonalát és végigsimítja tarkódat?

Engedd, hogy a természet megölelje gyermekét!

Nézd a szélben szálló madarak röptét! Nézd, és tanuld, hogy lovagolják meg a szelek hátát! Engedd át magad a látványnak, ahogy ló és lovasa segíti egymást! A madarak röpte iránymutatás a helyes élet felé. Engedd, hogy a világ gyermekei segítsék egymást, fogadd el a segítséget, és előbbre visz a sorsod! Tanulj meg elfogadni és befogadni! Szükséged lesz rá, ha eljön a segítség ideje.

Nézd a vizek folyását! A patak és szikla szimbiózisát. A szikla segíti a patakot, hogy a folyóba juthasson, a folyó segíti a patakot, hogy eljuthasson a tengerig.

A szikla tereli, alakítja a patakot, a folyót pedig terelgeti a föld."

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Eliza Beth
#5. 2011. augusztus 30. 17:15
Már ezotériát is tanulhatunk a Tollalon. :-))
Remek. (reikis, agykontrollos vagyok én is)
Juhász Kató
#4. 2011. augusztus 30. 09:56
Működnek ezek a dolgok, biztos. Érdekes módon, én a szellemi vezetőm jelenlétét érzékeltem, írás közben. Csodálatos érzés volt.
A gyógynövényekkel családomban nagy eredményeket értem el. Magam is meggyógyultam olyan szívbetegségből, melyen
nem tudtak segíteni.
Minden nőnek ajánlom, időnként a cickafark ülőfürdőt.
Gratulálok írásodhoz!
janos
#3. 2011. augusztus 29. 17:14
DE jó volna ha idáig eljuthatnék én is.
Érdekel és bízok is benne csak alkalmazni nem tudom. Gratulálok!
János
Balage
#2. 2011. augusztus 29. 17:00
Gratulálok a gyógyulásodhoz és az íráshoz egyaránt!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek