ERŐT ADOTT ÉS SEGÍTETT A VESZPRÉMI PETŐFI SZÍNHÁZ OTTHONTARTÓ PROGRAMJA

A Veszprémi Petőfi Színház tervezetten folytatni szeretné otthontartó programját a következő hétvégén is

 

 

2020. március 21-én és 22-én, szombaton és vasárnap első alkalommal rendezte meg a Veszprémi Petőfi Színház MARADJ OTTHON - MAJD MI MEGYÜNK című otthontartó programját. A teátrum szerint a koronavírus-járvány idején a legfontosabb, hogy a nézők otthon maradjanak, ebben segítettek a hétvégén. Műsoruk kizárólag az ablakokból, az erkélyekről volt látható. A Cholnoky lakótelepen, a Jutas ABC parkolójában, a Kossuth utcán, a Nővérszállónál, a Jutasi úti és Stromfeld lakótelepnél, valamint az egyetemi városrésznél tartott zenés összeállítást nagy örömmel fogadták a veszprémi polgárok, akik Facebook kommentekben, telefonon, és e-mailekben is megosztották gondolataikat, élményeiket a társulattal és a világgal:

 

Hallgattuk a 86 éves anyummal és együtt énekeltünk!"

Gazdag ez a város, ha ilyen emberek élnek benne."

Vidámságot hoztatok az életünkbe! Remélem nem fáztatok meg?"

Ez a program olyan volt, mint amikor egy 40 fokos melegben elkezd esni egy nyári zápor!"

Egy kis boldogságot hoztak az életünkbe, ebben a nehéz időszakban".

Amint elkezdődött, elfelejtkeztem a hidegről és borúról."

A szemközti lépcsőházból átintegetett a kisunokám, aki most nem jöhet át, védve nagyszüleit, illetve saját magát. Szóval így, még torokszorítóbb volt. Köszönöm! Megértettük, amiről az első dal is szólt: maradj otthon!"

Ilyen más városban nincs, hogy a színháza a legnehezebb időben is helytáll, maszkokat készít és gondoskodik a lelkünk ápolásáról, nem kímélve magukat, ránk, veszprémiekre gondolnak minden helyzetben! Jó így veszpréminek lenni!"

 

Az eseményekről a Veszprém Tv is forgatott:

https://www.youtube.com/watch?v=L1pOq1_XQd8&feature=youtu.be

 

A Veszprémi Petőfi Színház - a további kormányzati intézkedések figyelembevételével - tervezetten folytatni szeretné otthontartó programját a következő hétvégén is.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek