Eliza Beth: Rossetti Bizsu

Eliza és az ő fülöncsüggőinek története.

 

Aki elég régóta ismer, vagy jó megfigyelő, tudhatja rólam, hogy fülbevaló-mániás vagyok. Szép kis gyűjteményem van, és mindig az aznapi hangulatom szerint választok. Bár kedvenc színem a kék, van (igaz, ritkán), hogy pirosra, zöldre kívánok. Időnként frissítem is a készletemet, főleg nagyobb vásárok alkalmával, de nem túl drága darabokat veszek. A lényeg, hogy tetsszen, színével vagy formájával megragadjon.

A minap kikapcsolódásként az interneten kutakodtam olcsó bizsuk után. Találtam egy oldalt, ahol 35.000 Ft volt egy fülbevaló, igaz, gyönyörű, de úgy elpucoltam onnan, mintha kergetnének. A másik webáruháznak végigmustráltam a fülbevaló-kínálatát. Több darab is tetszett, az ára belefért még a tűréshatáromba, bár voltak felette is bőven. Rendeltem négy pár lógóst.

Ami ilyenkor szokott jönni, az a rizikó. Azt kapom-e, amit kértem, annyiért, és tényleg olyan gyorsan? Nos, igen. Szinte percek alatt megérkezett a visszaigazolás.

A meglepetés másnap délelőtt ért!

Csöngött a telefonom, és egy kedves női hang közölte velem, hogy a Rossetti Bizsu (http://www.rossettibizsu.hu) első születésnapja alkalmából nyereményjátékot rendez, és engem sorsoltak ki az előző napi megrendelők közül. Visszanyertem a rendelésem értékét, amit a következő vásárláskor fognak levonni a számlám végösszegéből. Köszöntem szépen. Jól indult a napom.

A fülbevalóim is rendben megérkeztek három nap alatt, a gyorsaságra nem lehetett panaszom. Egy kis gikszer azért fellépett, mert az egyik lógóm fényes fekete betétje levált. Mérgelődtem egy sort, majd visszavarázsoltam pillanatragasztóval a helyére, aztán délben elvonultam benne dolgozni. Én tudtam, de csak közelről látszott, hogy kicsit megmarta a fényét a ragasztó.

„Szóvá tettem" a webáruházban, hogy így jártam. Küldjem vissza, kicserélik. „Mondtam", hogy megragasztottam, bár nem lett szép, de így már hogyan küldeném vissza? Nem úgy neveltek. Váltottunk néhány emailt, aminek eredményeként kaptam egy ígéretet, hogy mivel én vagyok az egyik születésnapi nyertes, a következő rendelésemnél kárpótolnak a hibás ékszerért is.

Mit mondjak, sokat kellett válogatnom, mert rengeteg szép áru van a honlapon, zöméhez azonban rövid a nyakam... a 3-6 cm-eseket szeretem, a 7 cm-es nagy jóindulattal még elmegy, de annál hosszabb már túl hosszú nekem, és amiket kinéztem, 8-9-10 cm-esek voltak. Bár gyönyörűek, de nem az én méretem.

Végre összeállítottam a kívánságlistámat, leadtam a megrendelést, igaz, szombat délután... De szerdán már meg is érkezett. Izgatottan nyitottam a buborékborítékot, mert mégiscsak más kézbe fogni, mint monitoron bámulni. Főleg a színek csaphatnak be. De most sem csalódtam, mindegyik tetszik.

Külön köszönet a kárpótlásért! Kaptam egy ugyanolyat, mint ami hibásan érkezett, így ez a példány is fellendítheti hétköznapjaim szürke hangulatát.

Hasonló ékszerfüggő nőtársaimnak üzenem, bátran rendeljenek a Rossetti Bizsutól, gyorsak, korrektek, és az áraik is elfogadhatók. Van ám ott gyűrű, karkötő és nyaklánc, sőt még hajdísz és kendő is, csak én nem hordok olyanokat! Lehet bámészkodni, gyönyörködni, rendelni, ragyogni!

 

A fotó a Rossetti Bizsu webáruház honlapjáról származik

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Döme Zsuzsa
#6. 2014. augusztus 10. 21:14
Nahát, Eliza, mindig új meg új oldaladról mutatkozol be. Hogy-hogy nekem ez eddig nem tűnt fel? Talán mert ritkán találkozunk. - Szép a függő.
Juhász Kató
#5. 2014. augusztus 8. 21:30
Valóban szépek, és igazán jó árban vannak.
Mara
#4. 2014. augusztus 8. 18:32
Szeretettel kívánom én is, hogy élvezd a fülbevalóidat: Mara
Juhász Kató
#3. 2014. augusztus 7. 15:25
Minden jó, ha jó a vége. Csak türelem kell hozzá.
Nagyszerű, hogy szerencséd volt, s kívánom, sokáig leld örömöd a fülbevalókban, legyenek tartósak.

Azért jó vigyázni, mert nem mind igaz, amit az internetes árutájékoztatók tartalmaznak.
Ma egész nap a futárt várom, aki a csereágyneműt hozná, csak az a baj, hogy 20 perc múlva el kellene mennem itthonról. Optimista vagyok, hátha még befut.
Answer
#2. 2014. augusztus 7. 14:14
Ama ritka esetek egyike, amely erősíti szabályt!
Jó tudni, hogy ilyen is van!
Megfúratom a fülemet...
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek