Eliza Beth: Logopédus kerestetik! SOS!

Az első injekciótól még csak vihorászol

 

Komolyan mondom, fogorvoshoz menni a világ legjobb dolga! Amikor kifejezetten utálod a szájba adott injekciót, és megkínálnak egyszerre hárommal. Persze, csak egyenként. Az első után jön a köszörű, kalapács. Elveszítesz két koronát, egy hidat... mint egy háború. Még jó, hogy nem lőnek.

Haha, dehogynem! Jólirányzott információkkal.

Levettünk egy hidat? Nagy dolog. A további munkához le kell köszörülni két fogat, aztán még egyet a másik oldalon, le kell venni egy kettes koronát, meg még egyet, aztán kihúzni három fogat. Egyszerre. Itt jön képbe a második és harmadik szuri. Ugye, milyen jó? És mindezt kedvesen viccelődve, miután kiderült, hogy az elkövetkező hónapban nincs egybe másfél óra szabad idejük, minden időpontot kiadtak már.

Mi legyen? Mivel direkt utolsónak írtak be mára, semmi akadálya, hogy MOST! Hűű! Essünk neki. Injekció, köszörű, köszörű, kalapács, injekció, köszörű, kalapács, fogó, fogó, fogó, tampon, öblít, mintavétel. Még jó, hogy neked semmi más dolgod, mint nyitni-zárni-öblíteni. Amikor szólásképes vagy, felajánlod a doktornőnek, hogy a végén helyet cseréltek. Elképzelte. Te is. Nem cseréltetek.

Az első injekciótól még csak vihorászol, de sikerül a porcelánba köpni. A harmadik után az egész arcod zsibbadt, nem találod el a szádat a pohárral, amikor eltalálod, nem ér össze, öblítenél, de a résen kifolyik a víz. Nem, nem szivárog, folyik. Kaptál mamakedvencét a nyakadba, mint a bébik, amikor enni tanulnak. Kb úgy is érzed magad, főleg a tükörben látottak után.

Aztán kapsz mosolyfogat, nehogy sikítva szaladjon szanaszét a világ, ha megszólalsz.

Amikor beültél a székbe, megkérdezted, mikor fogod újra szeretni a kedves doktornőt és szintén kedves asszisztensnőjét. Úgy számítottál, hetekig jársz majd a „kínzókamrába", de ma a kedvedért túlóráztak, és letudták a projekt fájdalmas részét teljes egészében. Rájöttél, mégis szereted őket. Mostantól csak gyógyulnod kell. Ja, meg egy jó logopédust keresni, mert ahogy hallom, gondjaid vannak a susogó hangokkal...

 


A kép forrása


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
andor
#2. 2017. február 24. 20:37
Hehehe!:) A lényeg a részletekben van elrejtve!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek