Egyszer mindet játék véget ér

Megérkezett a Caraval-trilógia befejező része, a Finale

 

 

 

Egy szerelem, amelyért megéri küzdeni. Egy álom, amelyért megéri meghalni. Egy befejezés, amelyre megérte várni.  Stephanie Garber érzékekre ható, csodákkal és varázslattal teli világa mindenkit rabul ejt: a trilógia befejező kötete, a Finale megérkezett és minden rejtélyről lerántja a leplet, a Dragna-lányok története pedig tökéletes lezárást kap.

Két hónap telt el a legutóbbi Caraval befejezése óta. Két hónapja, hogy a Fátumok kiszabadultak egy elvarázsolt kártyapakliból, két hónapja, hogy Legend bejelentette igényét a trónra, és két hónapja, hogy Tella rájött: a fiú, akibe beleszeretett valójában nem létezik.

 

Amikor életek, birodalmak és szívek sorsa múlik rajta, Tellának el kell döntenie, hogy megbízik-e Legendben, vagy régi ellenségeként kezeli. Miután rábukkan egy titokra, amely fenekestül felforgatja az életét, Scarlettnek képessé kell válnia a lehetetlenre. Legendnek pedig meg kell hoznia egy döntést, amely örökre megváltoztathatja.

A Caraval véget ért, de minden idők legnagyobb játéka még csak most kezdődik. Ezúttal nincsenek nézők - csak nyertesek vagy vesztesek.

„Sajnos nem mindenki részesül igazi befejezésben. A legtöbb ember feladja, amikor a történetében a legrosszabbra fordulnak a dolgok, és reménytelennek érzi a helyzetét. Pedig épp ekkor van leginkább szükség a reményre. Csak a kitartóak juthatnak el az igazi befejezésig."

 

A könyvből exkluzív részlet olvasható a Nyugati tér blog oldalán.

Megjelenés: 2020. augusztus 18.

Fordította: Sepsi László

Oldalszám: 460

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!