Digitális oktatás a végeken

Stiller Ákos fotókiállítása

 

Nézd meg a kiállítást, és adj új életet a már nem használt okoskészülékednek: legyél te is Mobildonor! Ha szeretnéd, már a kiállításra elhozhatod a fiókban porosodó mobilodat vagy tabletedet, a többit mi intézzük.

Magyarországon több mint 125 000 családban egyetlen okoseszköz sincs. Emiatt ezek a családok az élet olyan hétköznapi területein is hátrányból indulnak, mint a tanulás, a munkakeresés vagy a mindennapi kapcsolattartás.
Stiller Ákos fotói róluk mesélnek: az online oktatás kihívásait mutatják meg a hazai kistelepüléseken. Így hívják fel a figyelmet egy fontos problémára - arra, hogy itthon a digitális világ lehetőségei még mindig nagyon sokak elől el vannak zárva.
Ennek a problémának a megoldására hívta életre a Telekom a Mobildonor Programot, ami veled együtt szeretne segíteni azoknak, akiknek a háztartásában egyáltalán nincs okoskészülék. A programban ugyanis bárki felajánlhatja a már nem használt, de még működőképes okostelefonját vagy tabletét, ami aztán azokhoz kerül, akiknek igazán nagy szüksége van rá - és akik ezáltal hozzáférhetnek a digitalis világ lehetőségeihez.

A kiállítás megtekinthető: 2021. 11. 23. - 12. 03.

  • Helyszín: K Galéria - 1053 Budapest, Magyar u. 44.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 10-18h, P: 14-18h
  • A kiállítás a mindenkor hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban látogatható.
  • Aktuális információ: www.kgaleria.huinfo@kgaleria.hu

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek