Deisre -Vágy divatfotó kiállításmegnyitója a Bálnában! (2014 január 4.)

Olyan fotósok munkáit láthatják a látogatók, akik elsősorban a divatfotóval kísérleteznek.

 


A Desire Vágy című csoportos kiállításmegnyitója 2014 január 4-én szombaton 19 órakor lesz a Bálnában. A kiállítást megnyitja Peter Peszi Frak fashion stylist és beszédet mond Festy in style divatblogger. A divatfotó kiállítás megtekinthető 2014. január 4. és 2014. január 31. között.

A Bálna nyitott a fiatal művészek tevékenységeire. Részben ezért is kaphattunk lehetőséget a kiállítás sorozatunkkal egy nagyobb, reprezentatívabb megjelenésre. A Desire kiállítás a Bálna folyosóin lesz látható a legfelső szinten. A hely már önmagában egy építészeti remek, ezért különösen nagy örömünkre szolgál, hogy a Bálna befogadott minket. Maga a hely kereskedelmi és kulturális centrumként üzemel.

Deák Eve, Peruzzi Boglár, Tóth Kristóf, Jámbor Zsófia, Erdős Áron, Krebsz Áron, Gáspár Milán és Schindl Gabriella vesz részt a kiállításon.

Olyan fotósok munkáit láthatják a látogatók, akik elsősorban a divatfotóval kísérleteznek. Ugyan nem mindenkinek ez a fő szakterülete, de a kiállítás témájában meghatározó szempont a divat. A Vágy témáját mindenki különféleképpen dolgozta fel, hisz maguk a vágyak rengetegféleképpen nyilvánulhatnak meg. A legtöbb divatfotó valamilyen vágyról szól. Vagy egy vágyott karaktert mutat be, vagy éppen megpróbál egy tárgyat, esetleg környezetet bemutatni, ami a vágyódásunk tárgya lehet. Igen sokfélék a vágyaink, mert egyszerre lehetnek nagyon magasztosak és alantasak is.

 

 

Kiállítók:

Deák Eve

Toth Kristóf

Peruzzi Boglár

Jámbor Zsófia

Áron Erdős

Krebsz Áron

Gabriella Schindl

Gáspár Milán

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!