Deák Bill Gyula koncert

2010 November 19 Syma Csarnok- "40 év a bluesért"

Deák Bill Gyula, a „legnégerebb hangú magyar bluesénekes" november 19-én teljes életművének legnépszerűbb dalait adja elő a budapesti Syma Csarnokban.

 

E jeles alkalom keretén belül barátaival zenél: Hoboval, Póka Egonnal, Balázs Fecóval, Koltay Gergellyel, Tornóczky Ferenccel.

A Király 2008-ban, születésének 60. évfordulóján nagy sikert aratott a Hatvan csapás című CD-vel, mely rövid időn belül be is aranyozódott és még ebben az évben születésnapi jubileumi nagykoncertet tartott a Körcsarnokban. Erről DVD jelent meg, mely hatalmas sikernek örvendett és a rajongóknak köszönhetően ez is elérte az aranylemez státuszt.

Tavaly meglepte „alattvalóit" és így újra stúdióba vonult és megszületett az új trónörökös, a Király meséi című album.   A nagyszabású koncerten az új albumok dalai mellett természetesen felcsendülnek a régi nagy slágerek is a Királytól! A hazai blues és rock királya most ismét nagyszínpadon!

 

Jegyek már kaphatóak a november 19-ei 40 év a blues-ért Syma Csarnok-beli koncertre!  

 

 

 

Kép forrása: Deák Bill Gyula Hivatalos oldala


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
tyim
#2. 2010. november 9. 09:57
Tisztelem, és szeretem Bill kapitányt! Nem állt be semmilyen politikai erő mögé, csak énekelt...Valamikor egész jól, hisz a "legjobb torkú fehér blues énekes" Ő.Több személyes élményem fűződik ehhez az emberhez.
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek