Csütörtöktől mozikban az Arany Pálma-díjas ÉLŐSKÖDŐK (16)

Két évvel az Okja után Bong Joon-ho legújabb filmje is a patinás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be


 

A teljesen őrült filmeket jegyző dél-korai rendezőfenomén, Bong Joon-ho (A gazdatest, Snowpiercer - Túlélők viadala, Okja) tízévnyi nemzetközi kitérő után visszatért hazájába, hogy ismét kompromisszummentesen dolgozhasson. Ennek eredménye ez a tőle megszokott hangvételű, semmihez sem hasonlítható éjsötét vígjáték, a Cannes-ban Arany Pálma-díjjal jutalmazott Élősködők, amely december 5-től látható országosan a mozikban.
 

Ki-tek és családja mindig a könnyebbik utat választja. Irigykedve nézik a Pak család fényűző életmódját, és ördögi tervet eszelnek ki, hogy a közelükbe férkőzzenek. Azonban természetesen semmi sem a családfő tervei szerint alakul.

Két évvel az Okja után Bong Joon-ho legújabb filmje is a patinás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be, ahol ezúttal elnyerte a fesztivál legfontosabb díját, az Arany Pálmát. Az Élősködők azóta elsöprő nemzetközi siker lett: világviszonylatban átlépte a 100 millió dolláros bevételt, egyben az idei legnézettebb nem angol nyelvű film az észak-amerikai piacon.


YouTube teaser előzetes - feliratos
YouTube végső előzetes - feliratos
YouTube végső előzetes - szinkronizált

 
Élősködők  (16) mozielőzetes

A filmhez kapcsolódó plakát kihívás továbbra is tart, melynek részletei az alábbiakban olvashatók:
"Készítsétek el a saját Élősködők-plakátotokat és nyerjetek egy eredeti szuszok (suseok) követ! Ehhez nem kell mást tenni, mint hogy fotózkodjatok együtt a koreai plakát mintájára és tegyétek rá a képre az Élősködők plakátkeretet.

A keretet innen tudjátok letölteni.

Az elkészült képet küldjétek el a jatek@mozinet.hu e-mail címre december 8-án éjfélig! A nevezési határidő után érkezett műveket sajnos nem fogjuk tudni megosztani a versenyben. Az e-mail tárgyába kérjük a csapat nevét beírni. Ez azért fontos, mert ezen a néven fogjuk közzétenni a csapattól kapott plakátot.

A beérkezett plakátokat a beérkezés sorrendjében ötösével megosztjuk szavazásra a Mozinet Facebook oldalán, ezek a szavazások 2019. december 11-én 18 órakor zárulnak. Minden kör győztese bejut a döntőbe, itt egy újabb szavazás kezdődik, amely december 16-án 16 óráig tart, ekkor derül ki, hogy melyik csapat nyerte a plakátunkon látható szuszok követ, amely reméljük legalább annyi szerencsét és prosperitást hoz a nyertes csapatnak, mint a filmben a Kim családnak.

Egy csapat csak egyszer nevezhet.

A fotó elküldése e-mailben nevezés a játékra és egyben beleegyezés a képeken szereplők részéről a beküldött fotó felhasználására a film promóciója során."

Az Élősködők 2019. december 5-től látható a mozikban a Mozinet Kft. forgalmazásában.


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek

Mégis van mozi!