Csillag a színpadon

a tüneményes énekes-színésznő, Heiter Ági!

A novemberi Musical-Pódium műsorában tűnt fel a színpadon egy nagyszerű énekes-színésznő Heiter Ági, aki Zana József mellett a legnagyobb tapsot kapta a közönségtől. Gondoltam készítek egy riportot vele, hiszen idehaza szinte alig letehet látni az elmúlt tíz évben.

 

Hol volt idáig és miért nem lehetett önt színpadon látni?

Hát azért lehetett engem színpadon látni, mondjuk az egy kicsit rég volt, hiszen 2003-2008 közt a Fővárosi Operettszínházba játszottam több főszerepeket, aztán főleg Németországi operett-musical darabokban léptem fel egészen 2015-ig, amikor is hazajöttem végleg. Az ember életének mindig van egy kiszámíthatatlansági faktora, s erre nem árt felkészülnie az életben.

 

Hogy került a Musical-Pódium műsorába?

Még tavasszal részt vettem egy musical castingon, amelyet Kriszt László rendező vezetett, ott ismerkedtem meg vele, s habár a musicalből nem lett semmi, de később felkért hogy lépjek fel az általa színpadra állítandó show műsorba. Aztán ősszel elkezdődtek a próbák, s ennek végeredményét  láthatta a közönség és ön is.

 

Meg kell mondanom, lenyűgözött, de nem csak engem!

Köszönöm. A musical, mint műfaj mindig is közel állt hozzám, hiszen az Operettszínházban is főleg ilyen szerepeket játszottam. Ami pedig a Musical-Pódium műsort illeti, megtiszteltetés volt fellépni ilyen nagyszerű kollégákkal mint Zana József, Pál Julianna, Florosz Zoi, Szabó Éva, Vincze Erika, Pálinkás László, Onix Lan, Rosenfeld Dániel vagy Galambos Zoltán.

 

Igazából a betűk a szavak igen kevesek ahhoz hogy elmondjam mennyire nagyszerű volt a színpadon! 

Köszönöm, jól esik, de nekem ez a munkám, ez az életem, ezért egyértelmű számomra hogy a legjobbat, a legértékesebbet adjam színpadon. December 30-án lesz a következő show-műsor a Fészek Művészklubban, ahová mindenkit szeretettel várunk!

 

Úgy tudom, hogy a 2017 tavasszal esedékes Zana József önálló estjére már kapott is meghívást!

Igen, s ez nagy megtiszteltetés számomra. Igyekszem olyan produkcióval fellépni majd amely méltó lesz az önálló esthez.

 

Még egyszer gratulálok, és a legközelebbi viszont látásra!
Én is köszönöm!


Videó:

 

 

Fotó: Telegdy István

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek