Cimbaliband - Így játszuk mi!

Gödöllői Nagykoncert - 2014. november 20. 19 óra

 

 

A Petőfi Rádió 2013-as "Év felfedezett" zenekara a Cimbaliband, idén januártól Gödöllő Város támogatott művészeti csoportja is egyben. Ezért ebben az évben már második nagykoncertjükre készülnek gőzerővel a gödöllői Művészetek Házában. A koncert az Így játszuk mi! címet viseli, utalva ezzel a napjainkban reneszánszát élő népzenei hangszereken előadott könnyűzenei feldolgozásokra, melyben a Csík zenekar volt az úttörő a folk-zenei fronton. A cimbalom Chuck Berryjeként is emlegetett Unger Balázs és bandája vendége, két különböző generációból származó gitáros - énekes lesz. Név szerint Czutor Zoltán a Belmondo zenekar frontembere, valamint Petruska András, a Megasztárból ismert tehetséges fiatal gitáros, egyszemélyes zenekar.

 

Czutor Zoltánnal már több alkalommal dolgoztak együtt, idén nyáron hatalmas sikert arattak, több ezer néző előtt a Szigeten, a Volt Fesztivál - Petőfi Rádió nagyszínpadán! A gödöllői koncertre már nemcsak Belmondo feldolgozásokkal, hanem a frontember régebbi zenekarának dalaiból, a Nyerstől is válogatnak majd!

 

Másik vendégük Petruska András, aki legújabb Metopolita lemezére hívta el közreműködő vendégként Unger Balázst, egy szám erejéig. Innen a kapcsolat a fiatal zenész és a Cimbaliband között. A koncerten elhangzik majd ez a szám is teljes Cimbaliband hangszerelésben, sőt András még kedvenc népdalát is el fogja énekelni nagyzenekaros kísérettel!

Végezetül az alábbi linken bele lehet hallgatni, hogyan szól a Cimbaliband és Czutor Zoltán előadásában a Lesz, volt, van című Belmondo sláger!

https://www.youtube.com/watch?v=57iYqAfXCHg

 

 

Hasznos linekek:

Hivatalos Cimbaliband weboldal: http://www.cimbaliband.hu

Cimbaliband Facebook rajongói oldal: 

http://www.facebook.com/cimbaliband

Jegyvásárlás a koncertre: 

https://www.jegy.hu/program/cimbaliband-igy-jatszuk-mi-avagy-huzzuk-a-csikot-54249

Facebook esemény: 

https://www.facebook.com/events/308788962639854

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek