Centrope Díj 2013: Nevezze be kedvenc projektjét!

A hónap végéig várják a nevezéseket a Centrope Díj 2013-ra, amelyet azok vehetik át, akik a legtöbbet tették az osztrák határ menti regionális együttműködésekért.

Nyertek már díjat termál-klaszterrel és nyári sporttáborokkal is.

 

Hetedik alkalommal ítélik oda a tízezer eurós Centrope Díjat, amelyet olyan intézmények vagy személyek vihetnek haza, akik kimagasló teljesítményükkel és elkötelezettségükkel jelentősen hozzájárultak a határon átnyúló regionális együttműködésekhez a névadó régióban.

A díjra olyan projektekkel érdemes pályázni, amelyek a Vienna Regionból (Bécs, Alsó-Ausztria, Burgenland) valamint Csehországnak, Szlovákiának és Magyarországnak a vele szomszédos területeiből álló Centrope térségben valósulnak meg, nagyon erős személyes elkötelezettségen alapulnak, a kulturális, gazdasági vagy szociális együttműködések révén közelebb viszik egymáshoz az embereket, példaértékűek és a lehető legtöbben profitálnak belőle.

A nevezéseket 2013. július 31-ig várják e-mailben (mission.vie@mfa.gov.hu) vagy interneten.

A pályázatnak tartalmaznia kell a díjra előterjesztett személy nevét, elérhetőségét és telefonszámát, az elismerésre javasolt tevékenység írásos összefoglalóját valamint a nevező személy illetve intézmény nevét és elérhetőségét.

Az ünnepélyes díjátadó 2013. október 29-én a Bécsi Városházán lesz, a rendezvény fővédnöke Ildikó Raimondi kamaraénekes.

 

 

 

Kövessen bennünket Facebookon is!

 

 

Compress


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek