Az Alexandra Kiadó nyár végi új megjelenései

****

 

 

A híres-hírhedt Marilyn Monroe szépsége még most, halála után majdnem 60 évvel is ikonikusnak számít, szeszélyes viszonyait a mai napig szívesen boncolgatjuk.

Charles Casillo több év hosszas kutatómunkája és tucatnyi új interjú révén korábban sosem látott részletgazdagságban tárja elénk a szexszimbólum mögött rejlő hús-vér embert, a bámulatosan összetett személyiséget, a varázslatos és őrjítő, ám egyszersmind súlyosan sérült tehetséget.

A Marilyn Monroe - A rivaldafény árnyékában elérhető kiadónk honlapján: https://alexandrakiado.hu/konyv/regeny/tortenelmi/marilyn-monroe-a-rivaldafeny-arnyekaban/

 

A romantikus történetek rajongóinak két új, elgondolkodtató kötettel is kedveskedünk.

A bíró felesége magával ragadó történet egy lányról, aki édesapja halála után tragédiával teli titkokat ismer meg rég eltűnt édesanyjáról. Egy nőről, akit elmegyógyintézetben büntettek a szerelemért. Vajon túlélhet egy szerelem évtizedeken átívelő hazugságokat és szenvedést?

A könyv elérhető kiadónk weboldalán: https://alexandrakiado.hu/konyv/regeny/romantikus/a-biro-felesege/

 

Ellis Reed, a súlyos anyagi gondokkal küzdő riporter szakmai sikereket remélve készít fotót két kisfiúról. 2 gyerek eladó - áll a mellettük lévő táblán. A kép publikálása azonban váratlan, tragikus következményekkel jár a fotón szereplők számára. Ellis az újság titkárnőjével, Lilliannel együtt útra indul, hogy helyrehozzák a hibáikat és újra egyesítsék a szétszakadt családot.

A Pénzzé tett gyermekek elérhető kiadónk honlapján: https://alexandrakiado.hu/konyv/regeny/romantikus/penzze-tett-gyermekek/

 

A feszültséggel teli olvasmányok kedvelőinek pedig Shari Lapena legújabb thrillerét ajánljuk.

A rendőrség azt állítja, elkövettél valamit, te azonban semmire sem emlékszel... De ha ártatlan vagy, miért menekültél el otthonról a baleset éjszakáján?

Karnyújtásnyira a gonosztól című újdánságunkbana veszély a saját otthonodban leselkedik rád. Mindenkinek vannak titkai. Olyan titkok, amelyekért talán ölnének is, hogy ne derüljenek ki.

https://alexandrakiado.hu/konyv/regeny/thriller/karnyujtasnyira-a-gonosztol/

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek