Ajándékkal kedveskedik a Jólétre Nevelés mozgalom

Adventi naptár a szemléletváltó családoknak

 

 

November 23-án startolt el a Jólétre Nevelés mozgalom honlapja (www.joletreneveles.hu) azzal a nem titkolt szándékkal, hogy új szemléletet vigyen a családok életébe. Mi más is lenne jobb kezdet ehhez, mint egy ingyenes, rendhagyó ajándék adventi naptár? A Jólétre Nevelés mozgalom célja ugyanis egyértelműen az, hogy megtanítsa a családokat a mai világban jól élni, jól lenni az ünnepek előtt, alatt és után is.

Az óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló napi találós kérdés-kártyák (https://joletreneveles.hu/adventi-naptar/) minden napra vidámságot csempésznek az otthonokba. Az ingyenesen letölthető, csodaszép grafikával készült naptár kellemes szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Jólétre Nevelés mozgalom tagjai azonban ennél is többet kínálnak a jövőre nézve. Honlapjukon ismeretterjesztő cikkeket írnak, nevelési problémákkal foglalkoznak és fenntartható tanácsokkal látják el az érdeklődőket.

A Jólétre Nevelés mozgalom alapítói olyan szülők, nevelők, akik szabad idejükben igyekeznek megtanítani a jól-lét értelmét. Jelenleg nyolc területen kínálnak saját fejlesztésű termékeket, szolgáltatásokat a szemléletváltó családoknak.

• Pénzügyi nevelés
• Idegen nyelvi nevelés
• Kreativitásfejlesztés
• Vizuális nevelés
• Egészségre nevelés
• Környezettudatosságra nevelés
• Érzelmi intelligencia, önismeret, olvasóvá nevelés
• Digitális nevelés


Röviden a Jólétre Nevelés mozgalomról

Vállalkozó édesanyák indították el a Jólétre Nevelés mozgalmat azzal a céllal, hogy századunkban egy testi-lelki-szellemi jólétben élni képes generáció nőhessen fel. A Himer Csilla, pénzpedagógus által megálmodott projekt az élet minden nevelési területén
igyekszik tippeket adni ahhoz, hogy a szülők és nagyszülők élményeken keresztül segíthessék gyermekeik, unokáik fejlődését. Mindezt azért is, hogy a családokba visszatérjen a bensőséges tanítás-tanulás folyamata.

Weboldaluk, a www.joletreneveles.hu egy online gyűjtőoldal, ahol a Jólétre Nevelés mozgalom tagjainak játékait, kiadványait, segédleteit, szolgáltatásait (coaching, jóga, stb.) találjuk. Blogján pedig segítő témájú ajánlásokat, tippeket, ötleteket olvashatunk a gyermeknevelés, -oktatás, környezettudatosság, egészség témakörökben.

A projektet egy 10 fős szülői csapat - szövegírók, bloggerek, vállalkozók, termékfejlesztők - irányítja, akiknek nagyon fontos, hogy a személyek közötti kapcsolódások, kapcsolatok újra értéket képviseljenek.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek