A repülő ember

A most következő felvételhez hasonlókat a Facebookon szoktak megosztani. Örömmel mondhatom, hogy a Tollal már ebből a szempontból is elérte a Facebook népszerűségét (Melinda ne vitatkozz!).

A repülő ember

Ikarosz kétségkívül vakmerő és úttörő vállalkozást hajtott végre. A nem megfelelő technológia, anyagválasztás, megfelelő tapasztalatok hiánya és az a vakmerőség, ahogy atyai tanács ellenére közel repült a Naphoz, közvetlenül az első légi balesethez, közvetve, pedig ahhoz vezetett, hogy hosszú időre elvette az emberek kedvét a madárszerű repüléstől. Kései utódai okulva az antik fiatalember hibájából, e célra megfelelőbb felszereléssel vállalkoznak nem kevésbé veszélyes kalandjaikra. A most következő felvételhez hasonlókat a Facebookon szoktak megosztani. Örömmel mondhatom, hogy a Tollal már ebből a szempontból is elérte a Facebook népszerűségét (Melinda ne vitatkozz!).

Lélegzetelállító képeket fogtok látni

Persze azt sem kívánhatom, hogy zene nélkül maradjatok, először Ralph Towner Icarus című szerzeményét, Wolfgang Muthspiel, Slava Grigoryan és Ralph Towner előadásában:

 

 

Most még egyszer, de a Paul Winter Consort előadásában

 

Más felfogású muzsika a White Hinterland által prezentált Icarus

 

Végül a Kansas zenekartól

 

 

 

Márkus

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Balage
#7. 2013. február 5. 00:24
Jó néha visszahallgatni a zenéidet...
Nagy István Paphnutius
#6. 2011. április 7. 20:17
Én is (+ Answer) Leonardora hivatkoznék, hogy az a konok ember mégiscsak megpróbálta, na meg a fiatal a Pink Floyd Learning to fly-jában, de ő teljesen becsődőlt.
Márkusnak van igaza szárnyalni a zene szárnyán lehet a legbiztonságosabban :)
katuska
#5. 2011. március 29. 20:52
Repüljüüüünk!
Answer
#4. 2011. március 29. 18:29
Leonardó álmai valóra váltak. Teljesen poén.
Kellene egy ilyen ketye.
szerkesztőség
#3. 2011. március 29. 09:59
Nem vitatkozok. :-)
Eliza Beth
#2. 2011. március 29. 09:55
Hát ez nem semmi! Vannak még ráérő emberek, kellő fantáziával és megfelelő háttérrel megáldva. Eleinte azt hittem, valami amerikai filmtrükk.... Hm....
Mikor próbáljuk ki? :-)))))))))))))
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek