A progressive house hazai világsztár dj duója itthon!

****

 

A progressive house hazai világsztár dj duója itthon!

 

A StadiumX dj-producer páros lassan a világ összes jelentős klubjában, fesztiválján megfordult, legutóbb a Tomorrowland-en képviselték hazánkat. Most végre engedve a hazai rajongók követelésének itthon is klubturnéra indulnak! Az év végi országos turné előtt egy új klippel és Rádió 1-en szombat esti mixműsorrral lepik meg dance zene szerelmeseit.

 

Nézd meg a klipet itt: https://www.youtube.com/watch?v=_y1iRn7ITNs

 

„Nagy öröm számunkra, hogy végre Magyarországon is tudjuk népszerűsíteni a future / progressive house / edm stílust, ami külföldön jelenleg az egyik legkedveltebb dance irányzat. Itthon eddig csak a nagyobb fesztiválokon játszottunk, mint például a Balaton Sound vagy a Sziget... Saját szerzeményeinknek köszönhetően a világ minden tájára hívnak minket zenélni, de szeretnénk a hazai rajongók igényeit is figyelembe venni. Számunkra így kerek a történet!" - meséli Dávid, aki azt is elárulta, hogy decemberben Székesfehérváron, Debrecenben, Tiszateleken, Kiskunfélegyházán, Pécset.... lépnek fel összesen 8 klubban egy különleges dj szettel.

 

A klub fellépések előtt november elején jelenik meg a StadiumX legújabb dalának, a Touch My Soul videója. A klip különlegessége, hogy Yamina szerepel benne. Hazánk egyik legkeresetteb női dj-jét Neon című saját videójában látták táncolni a srácok. „Nagyon szeretjük Yamina munkásságát. Elképesztően dinamikus lány, és eszméletlen jól mozog!" - jegyzi meg Dávid.

 

Az új StadiumX szerzemény a Spinnin Record alkiadójánál a Hysteriánál jelenik meg, és többek között David Guetta, Martin Garrix, Afrojack és Fedde Le Grant... játsszák. A kiadó tulajdonos Bingo Playersnek annyira megtetszett a dal, hogy meghívták a dj duót a saját bulijukra.

 

Nemrégiben az Amszterdam Dance Event-en, Európa legnagyobb dance zenei fesztiválján is képviselte a StadiumX hazánkat. A nappali szakmai programokat követő esti party-kban is kivették a részüket, többek között Nicky Romero és Don Diablo bulijában léptek fel.

 

Jó hír még a hazai StadiumX rajongók számára, hogy október közepétől a Rádió 1-en szombatonként 22 órától egy órás mixműsorral jelentkeznek a srácok. „Az X-hour célja, hogy beizzítson mindenkit a szombat esti bulizásra!" - foglalja össze Dávid.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek