3DLive Live - Megkezdődött a visszaszámlálás a budapesti világpremier előtt

Szeptember 7-én végre nagyközönség előtt is bemutatásra kerül a Bolero, valamint A kékszakállú herceg vára című balett - és operaelőadás a világon egyedülálló módon, vetített 3D-s háttér előtt. 

Lázasan készülődnek a színészek és a technikusok a Magyar Állami Operaházban, hiszen szeptember 7-én végre nagyközönség előtt is bemutatásra kerül a Bolero, valamint A kékszakállú herceg vára című balett - és operaelőadás a világon egyedülálló módon, vetített 3D-s háttér előtt.  Az előadások mindösszesen 3 alkalommal láthatók hazánkban, így igazi kuriózumnak számítanak.

 

A virtuális opera- és balettelőadás nemzetközi csapata már egy ideje Budapesten az Erkel Színház falai között próbál nagy titokban és alig várja, hogy a jövő héten már az Operaház lélegzetelállító és fenséges nagytermében feszegesse a világok és terek közti határvonalat. Komlósi Ildikó, a nemzetközi operaszínpadok jelenleg egyik legismertebb mezzoszopránja és Lola Greco balettáncos közreműködésével kerülnek megrendezésre a csupán szeptember 7-én, 9-én és 10-én este bemutatásra kerülő darabok, melyekre 500 prémium kategóriás jegyet most még kedvezményes áron lehet megvásárolni a www.3dlivelive.net oldalon. Azok, akik a Magyar Állami Operaház jegypénztárában vásárolnak az OTP Bank által kibocsátott bankkártyával 30%-os kedvezményt kapnak a jegy árából.

 

A darabot már jól ismert technikusok és programok segítségével készítik el, így a siker és a látvány valóban garantált lesz, hiszen a vetített háttér készítéséért felelős Andrew Quinn többek között a Mátrix, a Dark City és a Tomb Raider című filmek egyik alkotója, az előadásban használt szoftvert pedig olyan filmekben használták már, mint a Mátrix, a Dark City, az Eredet és a Harry Potter filmek.

 

Az előadásokra jegyek még kaphatók az ismert jegyárusító helyeken és a Jegymester honlapján, valamint az 500 utolsó prémium kategóriás jegy elérhető a produkció honlapján is, OTP bankkártyával rendelkező érdeklődők számára 30%-os kedvezménnyel.

 

Csapjon le az utolsó prémium kategóriás jegyek valamelyikére és legyen részese a budapesti világpremiernek Ön is!

 

 

További információk

 

 

 

 

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek