10. Falk Art Fórum / Jubileumi összefogás - Sétálóutca a Kossuth tértől a Szent István körútig

Időpont: 2011. április 9. szombat 14-től 22 óráig Helyszín: Budapest V. kerület Falk Miksa utca és környéke

 


 

 

Jubileumi meglepetésekkel várja törzsközönségét és új látogatóit a Falk Art Fórum művészeti fesztivál az év 99. napján. Április 9-én újra nyüzsgő sétálóutcává alakul a Falk Miksa utca az V. kerületben. Az összefogás jegyében, önkéntesek bevonásával készülnek a régiségboltok és a művészeti galériák erre az örömünnepre, immár 10. alkalommal.

 

Újra egy szombat, amikor beléphetünk bárhová, és szóba elegyedhetünk bárkivel, amikor lehet játszani és csodálkozni, amikor csakis a kíváncsiság kötelező. Megnyílnak a galériák, az utcán zene szól, és még a pihenőpadok is műalkotások.

Koncertek és gyerekprogramok - komolyabbaknak kerekasztal beszélgetés a műtárgy kereskedelemről. Japán fametszetek, Barcsay Jenő és Kádár Béla festményei, ifjú iparművészek újító ötletei, Bächer Iván anekdotái, jazz és opera - széles az ingyenes programok választéka.

És ha már jubileum, ne feledkezzünk meg az utca száz éves épületeiről sem, hiszen a Falk Art Fórum együttműködik az idén először megvalósuló Budapest 100 programmal is.

Tíz fesztivál már hagyományt teremt: tudjuk, a találkozások napja ez a szombat minden ősszel és tavasszal. Stílusok és korok, generációk és művészeti ágak találkoznak a Falk Art Fórumon, ami tagadhatatlanul egyre inkább a miénk.

A fesztivál újságja, a Falk Art Kurír is jubileumi számmal jelentkezik: a hagyomány szellemében korábbi évek szórakoztató eseményeiből is szemezget, és megújulva angol nyelvű oldallal bővül.

 

Néhány program ízelítőként:

- Házbemutató a Budapest 100 program keretében

- Ismerkedés Bútorstílusokkal címmel érdekes előadás

- Jazz koncertek

- Makám / Robinzon Kruzó koncert

- Gangverseny koncert a Haas Galéria udvarában

- Verklisek

- Porcelánfestés

 

Programokról bővebben: http://www.faf.hu/documents/webprogram_a4.pdf

 

Bővebb információ a www.falkart.hu honlapon, valamint a Facebook-on található.  

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek