10 éves a HARMADIK FIGYELMEZTETÉS

A színészzenekar jubileumi koncertje meglepetésekkel

2019. május 21. 19.00 - a Magyar Színház nagyszínpadánHarmadik Figyelmeztetés - a színészzenekar http://pestimagyarszinhaz.hu/harmadik-figyelmeztetes-jubileumi-koncert/
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először Jelmeztelenül. Azért nagybetű, mert ez volt a buli címe.   
Gémes Antos, Fillár István, László Zsolt, Cserna Antal, Pethő Gergely, Wágner-Puskás Péter - tíz éven át dacolva a színészet adta időbeosztás minden átkával - együtt maradtak és családjuk elől elorzott éjszakáikat áldozták a zenekarra, a próbákra, fellépésekre, a bulikra.
2019. május 21-e tíz év óta az egyetlen nap, amikor a színészek este 7-kor nem különböző előadásokban játszanak valahol a városban, hanem együtt, egy helyen, a Magyar Színház színpadán vannak azért, hogy a közönséggel együtt ünnepeljék a színészzenekar 10. születésnapját.
Így aztán emberi időben kezdődő megaházibuli lesz május 21-én a Magyarban. Olyan, amilyen az elmúlt évtizedekben lehetett volna nálam, nálad, anyádnál, az öcsédnél és még a nagyanyádnál is. A Harmadik Figyelmeztetés azokat a dalokat játssza, amelyek slágerek minden időben. LGT, Máté Péter, R-GO, Kovács Kati, Szécsi Pál, de van Quimby és Kispál is. Pop-rock klasszikusokat dolgoznak fel bármely időből.
Várnak mindenkit, akik ezeken a dalokon nőttek fel, ezeket hallgatták a házibulikon, ezekre csókolóztak, ezeket dúdolva mentek a srácaikért az óvodába, ezeket őrizték kazettákon, aztán az mp3-ban, és ezeket hagyományozták a gyerekeikre, akik bluetooth-on nyomják maguknak egy felhőből.
Május 21-én sokgenerációs házibuli lesz, ahová az, hogy „mindenkit várnak" nem csak duma. Szülők, nagyszülők, gyerekek, unokák csápolhatnak együtt és énekelhetnek a színészzenekarral teli torokból.Tíz éves a Harmadik Figyelmeztetés színészzenekar és folyamatos a jelenidő. 

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=IWxVdi1-TLo&feature=youtu.be


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek