Republic koncert Győrben

Szinte mindent megénekeltek már, volt szó lovacskáról, Hamupipőkéről, 16 tonna feketeszénről, Ágnes asszonyról, ki a ruháját mosta, kiskacsáról, lajhárról, rókáról az udvaron és még sorolhatnánk.

Mese a szerelemről

Hol kezdődik a megcsalás? Az első pillantásnál, a gondolatnál vagy a cselekedetnél? És ha csak azért nem cselekszünk, mert nincs rá alkalmunk?

SIKEREKBEN, ÖRÖMÖKBEN ÉS MINDEN JÓBAN GAZDAG, BOLDOG ÚJÉVET!

Minden szerkesztőtársunknak, szerzőnknek, olvasónknak, szponzorunknak, illetve bárkinek, aki véletlenül az oldalra téved, Sikerekben, Örömökben Gazdag Boldog Újévet Kívánunk!

Jazz az Operában

Olyan sztárok énekeltek a Magyar Állami Operaházban, akiket a széles közönség is ismer, és olyan dalokat énekeltek, amiket mindenki ismer és szeret.

Ízek, imák, szerelmek

A minap úgy akartam véget vetni a hirtelen rám törő rosszkedvnek, hogy jegyet váltottam Julia Roberts legújabb filmjére, az Ízek, imák, szerelmekre.

Legyél te a névadónk! - Pályázat

Döntsd el Te, mi legyen a Tollal.hu irodalmi rádióadásának címe!

Karácsony 2010

Karácsony. Milyen különleges varázsa van ennek a szónak. Annyira emlék, várakozás, reménység és hit tapad hozzá.

Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk!

Eliza Beth versével kívánunk minden kedves olvasónknak kellemes ünnepeket.

Karinthy - Prima Donna, a Balaton csillaga

Igazi, szilveszteri, színházi csemege készül a Karinthy Színházban! Divatos témájú, lendületes és látványos, speciális hazai helyszíneken játszódó, magyar dalokkal fűszerezett eredeti új zenés játék.

Legolvasottabb cikkek