Balage: Readers Digest - Igaz szerelem(részlet)

Hogy hogyan ismertem meg kedvesem? Az egy igazán furcsa történet, nem könnyű pár sorban elmesélni, de ezúttal megpróbálkoznék vele. Természetesen maga a találkozás egy pillanat műve volt..

Nem hittem el

Gyakran megesik, hogy amit annyira keresünk, kutatunk az életben ott van az orrunk előtt, de már csak akkor vesszük észre mikor elmentünk mellette.

Belehalok mert gyűlölök, és szeretem

Álmatlan éjszakákon ágyunkban vergődve oly sok érzelem és gondolat támadja meg egyszerre fáradt tudatunk, hogy néha már nem is értjük mit is akarnak igazán.

Tollal.hu magazin I. évf. 1szám

Köszöntök mindenkit a Tollal.hu internetes portál online magazinjának, első megjelenése alkalmából.

GOMBOLD ÚJRA! DIVAT A MAGYAR NYILVÁNOS ÖLTÖZÉKTERVEZÉSI PÁLYÁZAT

A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felkérésére a Design Terminál Nonprofit Kft. (továbbiakban Kiíró) a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai együttműködésével.

Fekete Felicia - New York, I love You

Gondban vagyok a New York, I love You film kritikájával. Ugyanis azon a meleg februári napon, amikor megnéztem a sajtóvetítést, a film után olyan boldogan szökdécseltem a körúton a munkahelyem felé,

Ismét pályázatot hirdet a Tollal.hu

Egész évben tartó, szenzációs pályázatot hirdet a Tollal.hu és a Reader s Digest Magazin, amely pályázat pénzdíjas, és komoly olvasottságot hozhat a díjazott szerzőknek!

A titánok könyve 2

Folytatás. Prométeusz leláncolva fekszik, várja szabadítóját, s a múlton töpreng

NEMZETKÖZI EGYHÁZI KALEIDOSZKÓP

"A keresztyének férgek, ki kell irtani őket" INDIA: SZAPORODÓ TÁMADÁSOK A JÉZUS-HÍVŐK ELLEN

Legolvasottabb cikkek