Monoton vasárnap

így lett monoton a köznapi varázslat..

KÉPES ÚTIKALAUZ KÁLVIN EGY NAPJÁHOZ

Hajnali beszélgetés Istennel-prédikáció-közügyek-előadások-levelezés-esti hálaadás

Horváth Lívia: Gondolatban

Gondolatban

Bemutatkozik: Berekméri D.István

Részlet a szatmári-béke (1711) aláírásának 300. évfordulója alkalmából 2007-ben kiadott II.Rákóczi Ferenc -az ország nélküli fejedelem c.könyvéből.

Bemutatjuk: Long Play 33 1/3 zenekar

Első album megjelenése 2011. Május 31. "Being Nowhere" címmel. Napokban jelent meg a címadó dal hivatalos klipje, amelyet a Render Média készített.

Sz.A.F.T társulat műsorából

A Színházi Alkotók Fiatal Társulása - Sz.A.F.T., független színházi társulat, mely 2008-ban jött létre. Fiatal energikus csapatunk immáron 3 éve sikeresen hoz létre felnőtt és gyermek előadásokat.

Fekete Felicia- Deepak Chopra, A harmadik Jézus

A harmadik Jézus cím választásával az Édes Víz kiadónak sikerült olyan nevet találni Deepak Chopra 2008-ban az USA-ban megjelent könyvének, ami garantálja, hogy az ne ostromolja a sikerlistákat.

Az arab tavasz jégkorszakot hoz a más vallású kisebbségeknek?

Fenyegetés, üldözés, gyilkolás - ezek voltak a kulcsszavai annak a konferenciának, amit a németországi Schwäbisch Gmündben tartottak október 23-26. között.

Papír

A kezdeti bánat teszi teljesebbé a későbbi örömöt, mi nagyobb súlyt ad az azt követő levertségnek, hogy az éreztesse velünk leginkább az elszalasztott pillanat jelentőségét.

Legolvasottabb cikkek