Hálapénz nélkül

ne légy beteg!

Zárványok, avagy a borostyán lét - Bajnay Bea bemutatója

Mindannyian az idő menekülői vagyunk.

Tizenéves jövőtervezőket keres a UPC

12 és 16 év közötti diákok nevezhetnek, olyan saját fejlesztésű applikációval vagy weboldallal, amelyek valamilyen, az egész társadalmat, vagy a helyi közösséget érintő problémára adnak megoldást...

Mit olvastunk szeptemberben?

A Bookline ötvenes toplistájának majdnem a fele új megjelenésű könyv lett, melyek az ősz színeinek eklektikáját másolják: gyereket nevelünk, romantikus regénybe merülünk, személyes történeteket falunk

Puskás Ferenc robbantott forradalmat a német rendező szerint

Október 11-től látható a hazai mozikban A néma forradalom, amely új szemszögből mutatja be az 1956-os magyarországi forradalom hatásait - és egy kicsit mindazt, amit akkor a keleti blokk átélt.

Elhunyt Tóth Loon színművész

A Veszprémi Petőfi Színház társulata mély fájdalommal tudatja, hogy 2018. október 7-én hajnalban hosszan tartó, súlyos betegség után Tóth Loon színművész elhunyt.

850 millió forint feletti összleütési érték a Virág Judit Galéria jubileumi aukcióján

Kiemelt érdeklődés mellett zajlott a fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Virág Judit Galéria jubileumi őszi aukciója.

A gázkazánok múltja és jövője. A jövő társasháza

Ez az új társasház jó példa a jövőbe mutató irányelveknek, hiszen mind energiatakarékossági, mind környezetvédelmi szempontól kiemelkedő megoldásokat kínál.

A zöldbe mártott keksz

frekvencia váltások színei

Legolvasottabb cikkek