Willcox megmutatja hóimádó kutyáját!

 

 

A Rádió 1 dj-je, akit nemrégiben Az év producere elismeréssel is méltattak új, Miracle címen megjelent klipjében megmutatja a család kedvencét, egy csodaszép szamojédot.

 

Nézd meg a klipet itt: https://youtu.be/TJChKnjwsr8

 

 

„Két évvel ezelőtt elpusztult a kis yorkink egy betegségben, nem sokkal utána került hozzánk Szuszi, egy szamojéd, aki imádja a havat. Sajnos nem bírja a meleget, ezért a házba nem nagyon jön be, viszont a klipforgatást annál jobban élvezte a hidegben. A Rudabányai tónál forgattunk nyolc órán keresztül. Az előző klipben (szerk. Over) a legjobb barátaim voltak benne, ebben pedig a kutyusom. Szuszi nagyon rosszcsont egyébként, volt, hogy lerágcsálta a kocsim lökhárítóját; de ezt a fiatal kora számlájára írom... Amúgy nagyon családbarát, rengeteg szeretetet van benne." - meséli Willcox. 

 

A nemzetközi szinten is jegyzett producert-dj azt is elárulta, hogy a vírushelyzet óta még többet kirándul a családjával és a barátaival közösen, és klipjével erre szeretné buzdítani a rajongóit is.  „Nem könnyű elindulni négyéves kislányommal és hét hónapos kisfiammal, de amikor már ott vagyunk, akkor nagyon szoktuk élvezni a túrákat. Legutóbb szánkózni voltunk a Kékestetőn. Az egyik nyomós indok, amiért Szigetszentmiklóst választottam lakhelyemnek az a Duna-part, ahova rendszeresen járunk ki sétálni. Nagyon fel tud tölteni ez a környezet."

 

A dal Willcox régi nagy kedvence, a Fragma - Tocas Miracle szám átirata. Visszaköszön a régi vocal hangzás, és benne a most menő brazilian bass/slap house stílusjegyeit ötvözi saját világával.

 

https://www.facebook.com/Willcoxofficial/

 

Legolvasottabb cikkek