Új zenés kihívás indult - Énekeld el te is A Dal 2021 slágerét!

 

 

Tavaly a Kaukázus: Egyetlen szó című fülbemászó slágere kapta „Az Év Dala" elismerést az ország egyetlen dalválasztó műsorában, A Dalban.  Január 29-én kezdődik az idei évad, ehhez kapcsolódva indult el egy zenés kihívás az egyik népszerű videómegosztón, amelyhez a műsor korábbi versenyzője, Nagy Bogi és az idei műsorvezető, Király Viktor felesége, Virág Anita is csatlakoztak.

 

Egy ország dúdolja a mai napig A Dal 2021 nyertes dalát, az Egyetlen szót, amely az utóbbi évek legérzelmesebb hazai, könnyűzenei slágere lett. Most már senkinek nem kell az autójában ülve a dugóban vagy a zuhanyzás magányában dalra fakadnia: a TikTokon indult Egyetlen szó dalkihívással bárki elénekelheti a jól ismert sorokat.

 

A felületlen már megtekinthető több feltöltött videó, köztük Nagy Bogi énekesnőé is, aki gitárral kísérte magát, miközben a Kaukázus dalával emlékezett vissza arra, hogy néhány évvel ezelőtt A Dal című műsor indította el őt a zenei pályán.

 

„16 évesen jelentkeztem A Dal című műsorba. Döntős lettem életem első dalával, amit Caramel írt nekem. Rengeteget köszönhetek ennek a műsornak, hiszen sokan onnan ismerhetnek engem. Azóta sok minden történt, több példaképemmel dolgozhattam együtt, sokat tanultam zeneileg, és megjelent az első kislemezem. Nekem A Dal című műsor volt a kezdet" - emlékezett vissza a TikTok-videóban az énekesnő.

 

A Dal, ami összeköt

 

Az Egyetlen szó TikTok-kihívás Király Viktor feleségét, Virág Anitát is megihlette, aki saját felületén szintén közzétett egy videót. Bár a Hatoslottó sorsolás háziasszonya a legtöbbször férjét csodálja zenélés közben, ezúttal ő maga is a tettek mezejére lépett.

 

A kihívásban azonban bárki részt vehet, az elkészült miniprodukciók pedig megtekinthetők A Dal hivatalos TikTok-csatornáján.

 

Csatlakozz te is az Egyetlen szó dalkihíváshoz - oszd meg videódat a TikTokon és használd a #adal2022 és a #egyetlenszó hashtageket!


A DAL 2022 - Az első adás január 29-én, szombaton 19:35-től a Dunán!

 

 

Legolvasottabb cikkek