Új, világszínvonalú ülések az Air France-nál!

 

 

Bemutatta új, maximális kényelmet biztosító kabinjait az Air France. Az A330-as Airbusokon elérhető kabinokkal új utazási élményt kínál a vállalat a Business, Premium Economy és Economy osztályain. A vállalat célja, hogy 2020-ra 15 repülőgépet szereljen fel az új ülésekkel, köszönhetően a 140 millió eurós globális beruházásnak.

Az első járat, ami az új kabinokkal indul, 2019. február 3-án indul a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről Ghánába. 2019 nyarától azok az utasok találkozhatnak az új kabinokkal, akik Accrába, Ouagadougou-ba, Cotonou-ba, Lagosba, Niamey-be, Bengaluruba, Delhibe, Seattle-be, valamint Chicagoba és Dallasba utaznak.
Az Airbus A330 méretéhez igazodó új kabin páratlan utazási élményt nyújt. Az 57.1 cm szélességével és akár 2 méteres hosszúságával kiváló kényelmet biztosít és minden igényhez igazodik. Az elválasztó panelek segítségével az utasok könnyen elszeparálhatják magukat, az ülésekhez járó, vadonatúj, extra széles kijelzővel (18,5 hüvelyk) ellátott érintőképernyős készülékeken pedig 1400 órányi szórakozási lehetőséget érhetnek el.
Premium Economy kabinok felszereltsége:
 
-          130 fokban dönthető ülés
-          a piacon az egyik legszélesebb ülés
-          102 cm-es ülésmagasság
-          különböző testformákhoz igazított deréktámasz
-          szélesebb lábtartó
A pihenést az Air France egy piros tollpárnával és egy mélykék takaróval teszi még kényelmesebbé.
Economy kabinok felszereltsége:
- több hely a kartámaszok között
- megerősített ergonómiai hab az ülésben
- 79 cm-es lábtér
-    nagyobb tálca
- szélesebb, 11,6 hüvelykes HD érintőképernyő

Az Economy osztályon kék ülésekkel és piros takarókkal találkozhatnak az utasok.

 

Legolvasottabb cikkek