SKATE KITCHEN (16)

Óriási bulival és gördeszkával debütált a magyar közönség előtt a SKATE KITCHEN  (16)


Ma kerül a magyarországi mozikba valódi gördeszkasztárok főszereplésével készült Skate Kitchen, de a szerencsések már tegnap este premier előtt láthatták a Toldi mozikban a lélegzetelállító mutatványokkal teli filmet. A vetítés után este 11-től Slanki, Miki357 és Dj Mango gondoskodott a hajnalig tartó buliról, amin a mozijeggyel rendelkezők ingyenesen vehettek részt.
 

 

Az eseményre a veszprémi Stég Skateboarding is meglepetéssel készült. Lengyel Csaba grafikus tervei alapján elkészített négy darabban limitált speciális gördeszkát: három faerezetest és egy sárga színűt. Utóbbit a főszerepet alakító Rachelle Vinberg kapta meg, egyet pedig a tegnapi eseményen részt vevők között sorsoltunk ki.
 
A film hősnője a külvárosi tinilány, Camille (Rachelle Vinberg). Unalmas élete akkor fordul fel, amikor összebarátkozik egy lányokból álló deszkás csapattal. Ahogy ez a különös világ kitárja kapuit Camille előtt, a lány életre szóló barátságokat köt, és saját magát is kezdi egyre jobban megismerni.
 
A Sundance Filmfesztivál zajos sikerű közönségkedvencében a lányok megmutatják, hogy a deszkázás nem csak a fiúk világa!

Crystal Moselle filmje 2018. augusztus 16-tól látható feliratosan a mozikban a Mozinet Kft. forgalmazásában.

Legolvasottabb cikkek