Pusztító

Magyar cím: Pusztító
Eredeti cím: Destroyer

Műfaj: akció, dráma, bűnügyi
Gyártás éve: 2018
Főszereplők: 
Nicole Kidman, Sebastian Stan, Tobby Kebbell, Tatiana Maslany
Rendező: Karyn Kusama
Gyártó: 30WEST
Származási ország: Amerikai Egyesült Államok
Játékidő: 120 perc
Magyarországi mozipremier:
2019.01.24
Magyarországi moziforgalmazó:
Big Bang Media
Korhatár: 16

Előzeteshttps://goo.gl/Pc3xXH

Szinopszis:

Karyn Kusama új, magával ragadó thrillerében Erin Bell (Nicole Kidman), a veterán Los Angeles-i rendőr egy nap kiemel egy számlát az irodai küldemények közül, és ez hamarosan életveszélyes utazásra indítja, hogy előkerítse a gyilkos bandavezért, Silast (Toby Kebbell), és hogy talán végre megbékéljen zaklatott múltjával.
A Phil Hay és Matt Manfredi (A meghívás, Őrült és gyönyörű) által íróként és producerként is jegyzett Pusztító embert próbáló alámerülést kínál a Los Angeles-i alvilágba és a környező sivatagi közösségekbe. Bell az útja során újra felveszi a kapcsolatot annak a bűnbandának a tagjaival, akikkel egykor beépített FBI-ügynökként ismerkedett meg, egy olyan küldetés során, amely katasztrofális véget ért, érzemileg és fizikailag egyaránt megviselte a nőt.
Most egyesével felkeresi a bandavezér egykori társait, köztük Petrát (Tatiana Maslany), Silas ex-szeretőjét és jelenlegi lótifutiját. Megszállott hajszája során Bellt elöntik az emlékek, felidézi, hogyan teltek a napok Silas társaságában, és hogyan siklott annyira félre az a bankrablás. Különösen a Chrisre (Sebastian Stan) vonatkozó emlékei gyötrik: egykori FBI-os kollégájával annak idején rövid életű, de jelentőségteljes románcba bonyolódott.
Bell problémái ráadásul nem korlátozódnak a múltra. Egyre kevésbé találja a hangot lázadó kamaszlányával, Shelbyvel (Jade Pettyjohn), és ügyetlen próbálkozásai folyton visszafelé sülnek el, így egyre inkább magára marad.
És ahogy egyre közelebb és közelebb férkőzik Silashoz, a felszínre törnek zűrös múltjának démonai, így mielőtt egyáltalán elkezdhetne reménykedni a megváltásban, szembe kell néznie saját bűnrészességével.

 

Legolvasottabb cikkek