PIEDONE NYOMÁBAN KÖNYVBEMUTATÓ

 

 

Bud Spencer 90. születésnapja alkalmából

2019. október 31., 17.00 óra - Álomgyár Könyvesbolt Budapest, Rákóczi út 42, 1072

 

2019. október 31-én csütörtökön lenne 90 éves a magyarok kedvenc pofonosztója, Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer. Az évforduló alkalmából, a legendás színész, sportoló és filantróp előtt tisztelegve ezen a napon emlékprogramot rendezünk az Álomgyár Könyvesboltban, amely keretében Piedone nyomában könyvbemutatóval, pezsgővel és Bud Spencer tortával és embernagyságú Piedone kartonokkal várunk minden kedves érdeklődőt!

 

Programok:

 

17:00 órától megnyitó, könyvbemutató és dedikálás, Piedone nyomában DVD vásárlás

 

Ezen a napon jelenik meg és az Álomgyár Könyvesboltban kapható első alkalommal Király Levente „Piedone nyomában" című könyve, amely a hat fesztiváldíjat nyert mozifilm bővített, írásos változata. A könyvből kiderül hogyan élte át a kis Carlo a világháború borzalmait, milyen nehézségekkel küzdött meg az iskolai évek alatt, hogyan csöppent bele a sport világába, illetve milyen kalandokat élt át Dél-Amerikában, mielőtt színésszé vált. A hat nyelven beszélő egykori bajnok sportoló, aki később az olasz mozi legnagyobb ikonjává vált, filmes karrierje mellett repülőket és hajókat vezetett, gyermekruhákat tervezett, könyveket és dalokat írt, de feltalálóként bejegyzett találmányokkal is gazdagította életünket. A könyv történetek sokaságán keresztül mutatja be azt a zseniálisan sokoldalú színészt, akinek a csattanós pofonok, a belapított orr és a morcos tekintete mára már a védjegyévé vált. Izgalmas és mulatságos sztorikat olvashatunk a forgatásokon történt kalandokról, de bepillantást nyerhetünk a sztár magánéletébe is. Tanúi lehetünk egy életen át tartó szerelemnek, örökké tartó barátságoknak és az elmaradhatatlan szakmai összecsapásoknak is.

A program keretében Király Levente délután 17 órától dedikál. Az eseményre ellátogatók a helyszínen 3990 forint helyett 2990 forintért vásárolhatják meg a könyvet és ugyanennyiért a DVD-t!

 

Beszélgetés is lesz az újonnan megjelent kötet szerzőjével, Király Leventével, aki a márciusi mozi bemutató óta hat fesztiváldíjat nyert a filmjével, legutóbb Nápolyban első külföldiként és magyarként a San Gennaro-díjat.

Az eseményre regisztráció nem szükséges.

 

Legolvasottabb cikkek

Rég múlt idők