Pa-Dö-Dő emlékkönyvMiként a könyv szereplői, úgy a róluk szóló könyv sem egy átlagos könyv.
A két színes hajú, rendkívül tehetséges, extrém, duci hölgyről szóló, az egykori lányregényekre emlékeztető, kék pöttyös külsővel megjelent kiadvány címe Pa-Dö-Dő emlékkönyv, mely a Kossuth Kiadó gondozásában került a könyvesboltokba.
Amíg a lányok, Falus Mariann és Láng Györgyi arról vitatkoztak, hogy egyáltalán legyen-e könyv, és ha egyáltalán lesz, akkor milyen legyen, szerencsére Földvári Zsófi újságíró, az örök családtag, a tánckar tagja lejegyezte csapongó beszélgetésüket.

Ha a kedves olvasó úgy véli, hogy a lányok élete egy nagy káosz, igaza van - olvashatunk a bevezetőben. Káosz, amit szeretet, elfogadás, hűség, barátság, szabadság, lojalitás tart össze.
Rendhagyó, különleges emlékkönyv a legendás duóról sok-sok sztorival, fényképpel, rajzzal,
és közel 100 QR-kódos videóval. Ismert és kevéssé ismert emberek, színészek, munkatársak, barátok, rajongók mesélnek, mondják el véleményüket a Pa-Dö-Dőről.
A különleges könyv koncepciója ugyanis az volt hogy megkérdezzék az ismerőseiket, azokat embereket, akikkel összehozta őket az élet valamiért velük kapcsolatban. így aztán ez a könyv valóban olyan mint egy emlékkönyv sokrétű sokszereplős. Bár az átlag ember jobbára koncertek koncertekről hang felvételekről ismeri Pa-Dö-Dő - t, most alkalom nyílik arra bepillantást nyerjünk hétköznapi életükbe. Kezdve attól, hogy Györgyi és Mariann, akit mindenki csak Marinak szólít, megtudtuk, hogy olyanok, mint a tűz és a víz, teljesen eltér a személyiségük, mégis remekül kijönnek egymással. Ha összejönnek - vallják, - abból káosz, röhögés, kajálás lesz. Félszavakból megértik egymást. Az átlagember számára az is kiderül, hogy egy - egy koncert milyen sokrétű, összehangolt csapatmunkát követel meg.A fellépések, a munka és a szabadidővel kapcsolatos sztorik mellett a színházi szerepekről, de még a gyerekkorukról is sok érdekesség kiderül. 
Az emlékkönyv szerethető, aranyos rajzait Pittmann Zsófi készítette. Végül, de nem utolsósorban sok-sok fotó színesíti ezt a szokatlan, izgalmas kiadványt. 

Legolvasottabb cikkek