ŐSEMBER KICSI AZ ŐS, DE HŐS (6)

Csibefutam és a Wallace és Gromit atyjának legújabb őrült családi animációs vígjátékában őskori hősök kelnek életre. Az Ősember - Kicsi az ős, de hős  (6) feledhetetlen egész estés kaland a négyszeres Oscar-díjas rendezőtől, Nick Parktól. 

 

 

A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor.

Az Öreg és törzse beletörődne a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni és megpróbálják felvenni a kesztyűt. Ha beválik a nem túl kigondolt tervük, visszakapják szeretett otthonukat. De ha elbuknak, akkor örökre a bányákban fognak dolgozni...

A film eredeti nyelvű változatában olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat, mint Tom Hiddleston (a Marvel-filmek Lokija), Maisie Williams (Trónok harca) és az Oscar-díjas Eddie Redmayne (A mindenség elmélete, A dán lány).

Az Ősember - Kicsi az ős, de hős 2018. február 15-től látható a mozikban szinkronizáltan és feliratosan is a Mozinet Kft. forgalmazásában.


Legolvasottabb cikkek

Hóvirág