Online jelentkezik a Heim Pál Gyermekkórház Szivárvány Gyermeknapja az Együtt az Egészségügyért stúdiójábó

 

 

Budapest, 2020. május 29. - A gyermeknap nem ismer határokat: sztárok fogtak össze azért, hogy idén is mosolyt csaljanak a Heim Pál Gyermekkórház lakóinak arcára, még akkor is, ha személyesen ezúttal nem lehetnek ott az intézményben a járványhelyzet miatt. A rendhagyó Heim Pál Gyermekkórház Szivárvány Gyermeknap ezúttal online, az Együtt az Egészségügyért stúdiójából jelentkezik szombaton és vasárnap, gyermekkoncertekkel, vidámsággal és sok-sok meglepetéssel - az ország összes gyermeke számára! Videóüzenetekkel, mesékkel, dalokkal gondoskodik a gyermekek szórakozásáról Liptai Claudia, Tóth Andi, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Király Viktor és Farkas Gábor Gábriel - és még sokan mások.

 

A gyermeknap évről évre a legjobban várt program a Heim Pál Gyermekkórházban - idén sem maradhat el! Még akkor sem, ha a járványügyi óvintézkedések miatt ezúttal csak online valósulhat meg, hiszen rendezvény szervezésére nincs lehetőség. Különösen ebben az intézményben, ahol a budapesti kórházak közül egyedül alakítottak ki önálló, Covid-pozitív gyermekek ellátására felkészült osztályt, intenzív részleggel, sebészeti műtővel.

A gyermeknap azonban nem ismer határokat: sztárok fogtak össze azért, hogy idén is mosolyt csaljanak a kórház lakóinak arcára! A gyermekek szórakozásáról videóüzenetekkel, mesékkel, dalokkal gondoskodik Liptai Claudia, Tóth Andi, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Király Viktor, Balázs Andi, Baronits Gábor, Szirtes Edina Mókus, Tunyogi Bernadett, Harsányi Levente, Berkes Olivér, Farkas Gábor Gábriel - és még sokan mások! Az Együtt az Egészségügyért stúdiójából pedig a hétvége mindkét napján koncertek várják a kicsiket. A programsorozatot itt lehet nézni: www.facebook.com/egyuttazegeszsegugyert/

A Heim Pál Gyermekkórház Szivárvány Gyermeknapja immár az ország összes gyermekének szól: azoknak, akik bárhol az országban betegségük miatt kórházban töltik ezt a napot, és természetesen azoknak is, akik a járványügyi óvintézkedések miatt továbbra is a négy fal között ünnepelnek" - mondja Berkes Gabriella, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet kommunikációs tanácsadója. Az intézményben 3 helyszínen követhetik a gyerekek a műsort a szervező Visual Europe Group televízióin.

Az Együtt az Egészségügyért stúdiójából jelentkező gyermeknapi programsorozat részletei:

Szombat

18:00-19:00: a Bergengóc Zenegóc Zenekar koncertje

Vasárnap

Heim Pál Gyermekkórház Szivárvány Gyermeknap

15:00-16:00 gyerekkoncert a Kolompos Együttessel

16:00-17:00 sztárok meglepetés produkciói a gyermekek számára, műsorvezető: Farkas Gábor Gábriel

17:00-18:00 Iszkiri együttes gyerekkoncertje

 

Az Együtt az Egészségügyért kezdeményezést az egyik legnagyobb hazai rendezvénytechnikai cég, a Visual Europe Group, valamint a NEST Communications indította el. Koncertélményt, kulturális produkciókat kínál online felületein a legjobb hazai előadóművészek részvételével, stúdióminőségben. Eddigi rendezvényei már közel kétszázezer embert értek el. A rendezvény alatt is folytatódik jótékonysági gyűjtése a Heim Pál Gyermekkórházat támogató Gyermekkor Alapítvány javára:

Gyermekkor Alapítvány

http://www.gyermekkoralapitvany.hu/

Számlaszám: 11713005-20067481

Külföldről történő utalás esetén: IBAN: HU65 1171 3005 2006 7481 0000 0000, SWIFT: OTPVHUHB.

 

 

Legolvasottabb cikkek