MALUMA KONCERT

  

Helyszín: BUDAPEST ARÉNA (1143 Stefánia út 2.)

Időpont: 2019. JÚNIUS 23., vasárnap

 

 

MALUMA, a 2018-as latin GRAMMY díjas énekes idén nyáron hazánkba látogat, hogy a New York-i Madison Square Garden-beli fellépése után a  F.A.M.E. Word Tour keretében egy fergeteges koncerttel örvendeztesse meg magyarországi rajongóit.

 

A 24 éves MALUMA-t sokan tartják a modern latin zene egyik vezető személyiségének. A Kolumbiai Medellin-ben született fiatal a művésznevét anyja, apja és nővére nevének első két betűjéből alkotta.

 

A tavalyi évet egy kiemelkedően sikeres turnéval zárta az előadóművész: összesen 23 teltházas előadással, több mint 

200 000 eladott jeggyel büszkélkedhet.

MALUMA legutóbbi albuma, a F.A.M.E. első helyen debütált és a latin GRAMMY díjat is elnyerte kortárs pop album kategóriában.

 

2018 sikeres és lenyűgöző év volt az énekes számára: 

MTV VMA fellépés, Dolce & Gabbana nagyköveti cím, az év legszexibb férfija megválasztás, valamint egy közös fotó Shakirával a Billboard magazin címlapján.

 

Az évet a Spotify-on a #1 férfi előadójaként zárta. Népszerűségét továbbá az is mutatja, hogy a Facebook-on 23 millióan, a Twitter-en 5.1 millióan, az Instagramon pedig 38 millióan követik.

 

A jótékonykodás is fontos része MALUMA életének: tavaly megtartotta az általa indított El Arte de los Sueños alapítvány első jótékonysági gáláját, valamint megünnepelte a kétéves évfordulóját a Global Gift Alapítvánnyal való együttműködésének, amivel nehéz helyzetű és veszélyes környezetben élő gyerekeket segítenek Medellín-ben, Kolumbiában.

 

2019. június 23-án a Budapest Aréna színpadán élőben láthatja és hallhatja a hazai közönség az Egyesült Államok és Dél-Amerika legújabb csillagát.

Legolvasottabb cikkek