Májusi HajóHíd Est


Időpont: május 24. 18.00
Helyszín: Kossuth Múzeumhajó
A májusi HajóHíd Est témája a repülés, pontosabban a repüléstörténet legérdekesebb hazai helyszíne, az Aeropark lesz, ahol megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt 60 évének szinte teljes fejlődéstörténete, a Li–2 típustól kezdve egészen az ezredfordulóig szolgálatban lévő Tu–154-esen át a manapság is aktív L-410-es típusig, valamint számos repülőtéri kiszolgáló eszköz.
Vendégünk Somogyi-Tóth Gábor, a ferihegyi repülőtér volt igazgatója, a Légiközlekedési Kulturális központ (LKK) ügyvezetője és Somogyi-Tóth Dániel, karmester, Debrecen főzeneigazgatója, az LKK alapítója lesz. A házigazda: Legát Tibor.
A programsorozat eseményeire a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció:
https://www.eventbrite.com/e/majusi-hajohid-est-tickets-46138065195
Regisztrálni az eventbrite.com felületén tudnak az elérhető férőhelyek függvényében. Kérjük, hogy a jegyek mennyiségének kiválasztásánál az érkezők számának megfelelő számot legyenek kedvesek megjelölni (max. 3 fő egy e-mail címről). A regisztrációnál név és e-mail cím megadására lesz szükség a „Register” gomb választása után. A regisztrációt a „Checkout” gombra klikkelve tudják véglegesíteni.

Legolvasottabb cikkek