Kovács Kati nagy örömet szerzett a megújult Önök kérték nézőinek

 

 

Különleges vendég, Kovács Kati adott át egy üzenetet a megújult Önök kérték első adásában. A műsorban, amely több mint 50 éve teljesíti a nézők legváltozatosabb kívánságait, évtizedek óta rengeteg kérés, üzenet kapcsolódik Kovács Kati dalaihoz. Az adás készítői ezért úgy gondolták, hogy a nemzet televíziójának 2022-es megújulásához kapcsolódóan friss arculattal immár minden hétköznap 15:25-től jelentkező Önök kérték első epizódjában a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnőt látják vendégül.

 

Minden idők egyik legsikeresebb és legsokoldalúbb előadóművésze Kovács Kati, így nem meglepő, hogy évtizedek óta sokan választják dalait az Önök kértékben. Természetesen az új időpontban jelentkező műsor kívánságai között is szerepelt egy-egy előadása, klipje, sőt Bényi Ildikó vendégeként még mesélt is ezekhez kapcsolódó történeteket. Beavatta a nézőket abba, hogy nagyrészt Koós Jánosnak köszönhetően tanulta meg a színpadi mozgás fortélyait, hiszen a kiváló előadóművész noszogatta, hogy ne álljon egyhelyben.  

 

Mindenki által ismert, édesanyjához szóló daláról is mesélt az Önök kérték stúdiójában, amelyet nem sikerült elsőre, sőt másodikra sem felénekelnie. „Az eredeti rádiófelvételen megpróbáltam elénekelni az Úgy szeretném meghálálni című dalt, de végig sírtam, ismét megpróbáltam, de ugyanez történt. Édesanyámnak szól és a mondanivalója annyira meghatott, hogy nem tudtam felékelni. Mondtam a rádiós munkatársaknak, hogy két hét múlva visszajövök. Így is történt, de még ezen a felvételen is hallatszódik kicsit, ahogy sírok" - mesélte erről az örökzöldről, amelyet a mai napig, minden fellépésén elénekel Kovács Kati, aki a műsorban az egyik kéréshez kapcsolódó üzenetet maga adta át egy szál virág kíséretében.

 

A teljes adás az alábbi linkre kattintva újranézhető:

https://mediaklikk.hu/video/onok-kertek-2022-01-24-i-adas/

 

Az Önök kérték minden hétköznap délután 15:25-től várja a nézőket a Duna képernyője elé, az adásokat pedig megismétli a Duna World, 18:30-tól.

Az Önök kérték adásai újranézhetők a Facebookon és 60 napig a MédiaKlikken!

 

Legolvasottabb cikkek