Elkezdődött a visszaszámlálás, idén nyáron újra Csillebérci Szabadtéri Színpad!

 

Jó hír a színházrajongóknak, akik idén nyáron sem maradnak szórakozás nélkül: a tavalyi nagy sikerű debütálás után a Csillebérci Szabadtéri Színház idén nyáron június 22-én nyitja meg kapuit újra, és szeptember végéig várja a kultúrát, színházat és koncertet kedvelő közönségét. Koncertek, zenés darabok, musicalek, vígjátékok - könnyű nyári estékre a legjobb kikapcsolódás kellemes környezetben, a csillagos ég alatt.

Erős kezdéssel, egy zenés vígjátékkal indítunk indítunk június 22-én, pénteken: érkezik a Pódium Színház és az Édes Alkony, Harsányi Gábor rendezésében és egyben főszereplésével. A jól megalapozott szezonnyitás után a Néma Levente kerül színpadra, majd június 29-én egy igazi kuriózum várja a Bud Spencer és Terence Hill rajonogókat: az egyetlen Spencer Hill Magic Band ad fergeteges koncertet június 29-én, az est különlegessége pedig az igazi Buggy lesz, amellyel természetesen fotózkodni is lehet! A nyár első hónapját a Balfácánok újratöltve című vígjátékkal zárjuk, amely június 30-án kerül a közönség elé, Valu Rebeka művészeti irányításával, akit természetesen szereplőként is láthatunk majd a színpadon.

Jegyek a szokásos online felületeken vásárolhatók, további információ pedig hamarosan elérhető lesz a színház weboldalán és Facebook oldalán.

http://csilleberciszinhaz.hu/

Csillebérci Színház Facebook oldala


Harsányi Gábor: Édes Alkony
Zenés vígjáték két felvonásban a Pódium Színház előadásában

 

Az Édes Alkony szanatóriumban Szepi, az ország egyik legnagyobb színésze éppen a rehabilitációját tölti. Kátya nővér mindent megtesz, hogy jó kedvre derítse bálványát. Azonban váratlanul felbukkan Szepi legjobb barátja, az ország második „első legjobb színésze”, Pajor Vilmos egy fiatal ledér hölgy társaságában. A két idősödő művész találkozása megeleveníti a régmúlt szép emlékeit, ám hirtelen megérkezik Vili felesége egy meglepetéssel. Az eseményeket fokozza egy életveszélyes, besurranó gyilkos. Mi várhat még ránk? Zene, krimi, ének, tánc, humor!

 

Szereplők:

Szepi, színész: Harsányi Gábor

Vili, színész: Várfi Sándor

Kátya, ápoló: Bednai Natália

Boróka, a ledér hölgy: Nemcsók Nóra

Frida, Vili felesége: Gosztola Adél

Besurranó: Bródy Norbert

Szövegét, zenéjét szerezte: Harsányi Gábor

Rendezte: Bednai Natália

Díszlet: Gáliczki László

 

Balfácánok újratöltve

a Szabotázs Színházi Műhely előadása


Emlékszik még a tavalyi Balfácánokra? A szerencsétlen könyves fickóra? Vagy az együgyű balfékre, akit rászedett a gyönyörű pesti nő? Még mindig fülébe csengenek Rejtő halhatatlan poénjai? Jöjjön idén is merüljünk el a hamisítatlan pesti kabaré világában, hagyja otthon a gondokat, hallgassa meg új poénjainkat  és nevessen át egy estét velünk!

Mámorító az igazi nevetés. A remény nevet, meg a tiszta ész." (Kornis Mihály)

Az előadásunk kedvelt kabaréjeleneteket fűz csokorba és fűszerezi őket tánccal és dalokkal, így nyújtva Önnek kellemes kikapcsolódást.

Vigyázzon, azonban színpadi karaktereinkben könnyen magára ismerhet!

Jöjjön, nevessen Velünk igazi pesti folklór vicceken, kacagtató helyzeteken és a megmosolyogtató, esendő és szerethető karaktereinken! Hiszen, ahogy Jackie Chan mondja: A nevetés a legjobb módszer arra, hogy kicsit könnyebbé tegyük a dolgunkat.

 

Szereplők:

 

Szabó Eszter, Valu Rebeka, Bódy Beáta, Tóth Alex, Tusnádi Márton, Koch Boglárka

Továbbá: Hermann Hanna, Révész Viktória, Blahó Martina, Gimpli Szandra, Hostyánszki Csaba

Zongorán kísér: Drexler Vajk

 

Díszlet-jelmez: Szalféter-Torcom Borisz

Művészeti vezető: Valu Rebeka

Legolvasottabb cikkek

Az angyalok kora