Dalpremier az Akusztikban az M2 Petőfi TV-n





A 2017-ben alakult Ruby Harlem ad hétfőn este akusztikus koncertet az M2 Petőfi TV-n, amelynek egyik különlegessége, hogy legújabb számukat első ízben hallhatják az Akusztik nézői.



-"A Dal 2019 műsora óta rendíthetetlenül dolgozunk és minden új dalnak úgy megyünk neki, hogy ez lesz AZ átütő siker. Ezen a nyáron például a 'Veled eljött a nyár'-ban hiszünk nagyon. A 'Forró' megjelenése óta 6 új dallal jöttünk ki, kaptunk egy Fonogram-díjat és játszottunk jó koncerteket is, ahol egyre többen vannak és egyre inkább felpattannak táncolni. - kezdte Iván Szandra, a zenekar füstös hangú énekesnője, majd hozzátette, hogy dalpremierrel is készülnek hétfő este - Veréb Tomival nemrég írtunk egy közös dalt, ami hamarosan megjelenik. '24 óra' a címe, mi már nagyon szeretjük, ti pedig elsőként hallhatjátok akusztikusan."



Az új szerzemény mellett természetesen elhangoznak a zenekar 2019 végén megjelent első albumának a dalai, így A Dal 2019-ből is ismert Forró is megszólal majd akusztikusan, valamint néhány angol nyelvű számot is játszik majd a zenekar, akik kifejezetten az élőzene hívei:



-"Nagyon hiszek az élő megszólalásban és abban, hogy ha több ember energiája összeadódik és egy időben, egy helyen ugyanazért mennek előre, akkor ott csoda történik! Ez az élőzene!" - árulta el mosolyogva Iván Szandra, aki nem csak énekese, hanem alapítója, zeneszerzője és hangszerelője is a Ruby Harlemnek.



Ide kattintva<https://www.youtube.com/watch?v=xlJYnaIvFcE> elérhető egy rövid részlet a Ruby Harlem koncertjéből.



A Ruby Harlem Akusztik<https://www.youtube.com/watch?v=O0Hyru4tRGk> 2020. július 26-án 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később július 27-én hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

Legolvasottabb cikkek