Csupa újdonság a galaktikánál, új klubpartnerek, bloggerek, könyv és előfizetés!

Köszöntsük új Galaktika Klubpartnereinket, az Alien Escape szabadulószobát, és a Vault 51 gamer bárt

Az Alien Esape, egy havi nyereményjáték keretében bővíti, előfizetőink kedvezményeit. A szabadulószoba csapata egy 2-6 fős 14 000 forint értékű egy órára szóló utalványt enged át nekünk, melyet havonta kisorsolunk Platina és Gyémántkártyás előfizetőink között. 

Az Alien Escape honlapján mindenki megnézheti, mikorra lehet még helyet foglalni, akik pedig korábban érnének oda, legújabb Galaktika magazinjainkat olvasgathatja.

Másik kedves partnerünk, a Vault 51 gamer bár, akiknek fix 5%-os kuponokat köszönhet minden olvasó, aki megveszi a havi Galaktika magazint.

Különleges ajánlattal pedig előfizetőinknek kedveskednek. Ugyanis másik nagy hírünk, hogy az Aranykártyás előrefizetés felfrissítjük, méghozzá  egy új kibővített előfizetési csomagot hozunk hamarosan létre, mely az örökség kártya névre fog hallgatni. Az előfizetés részleteit szépen lassan kidolgozzuk, és le is fogjuk közölni a www.galaktika.hu oldalon és facebook-on is, de annyi biztos, hogy a Vault 51 gamer bár, a Klubpartnerek közé emelkedik és csak az örökség kártyásoknak fogja biztosítani 10%-os kedvezményüket bizonyos koktéljaira, italaira. 

A Vault 51 jelenleg, talán a legjobb gamer bár ami Budapesten található, árban is sokkal megfizethetőbb társainál. Rengeteg rendezvényt hoznak tető alá, mint amilyen a második Star Trek közönség találkozó, mindenféle extr meghívott vendéggel, mint a sorozat magyar hangjai. De aki társasjátékozni szeret, azok se csüggedjenek, a bárban rengetegféle játékot ki lehet próbálni, sőt bajnokság is lesz hamarosan a Schyte társasjátékból. 

Részletekért katt  ide: http://www.vault51gamerbar.hu/

facebook: https://www.facebook.com/vault51gamerbar/?ref=br_rs

---

Előkészületben, Federico Baccomo - Anna éppen hazudik című regénye, beleolvasót a képre kattintva érheti el a kedves olvasó

---

A Galaktika honlapja két új írót is köszönthet, mindketten hölgyek, Turandot a tudományokért felelős bloggerünk, míg Angu az irodalmi témákért felelős.

 

Stan Lee és J.K.Rowling is bekerül a Science Fiction és Fantasy Hírességek Csarnokába

Stan Lee és J.K.Rowling is bekerül a Science Fiction és Fantasy Hírességek Csarnokába

A Marvel legendás alakja, Stan Lee, valamint a Harry Potter világának megalkotója, J.K.Rowling hivatalosan is bekerültek a Science Fiction és Fantasy Hírességek Csarnokába. A Museum of Pop Culrure (MoPOP) közölte, hogy ebben az évben kik lesznek a Hall of Fame legújabb tagjai, amely posztot Lee és Rowling mellett a The Legend of Zelda videojáték és a Buffy the Vampire Slayer …

Tovább olvasás.

Indul az űrfegyverkezés? – Változik az USA űrpolitikája

Indul az űrfegyverkezés? – Változik az USA űrpolitikája

Donald Trump amerikai elnök tanácskozásra hívta az Országos Űrkutatási Tanács képviselőit, és jelenlétükben elnöki utasítást írt alá, amelyben elrendelte: a védelmi minisztérium azonnali hatállyal indítsa el egy világűrbe telepítendő haderő felállításához szükséges folyamatot. Az elnök egymástól független, de egyenrangú légerőről és űrhaderőről beszélt. "Nem elég a puszta amerikai jelenlét a világűrben, amerikai dominanciára van szükség" – mondta. Donald Trump a …

Tovább olvasás.

Legolvasottabb cikkek