Cerka Tinka és a szürke Lord

MIKLYA LUZSÁNYI MÓNIKA MIKLYA ZSOLT Festik, komponálják, fabrikálják, konstruálják és játsszák: Cerka Tinka BOHOCZKI SÁRA Pánik Paula, Donna Pastella, Brillantine, Signorina Tempera BOGNÁR ANNA Aranyszőrű Ártány, Lord Grafith, Konferanszié, Terrakotta BERNÁTH DÉNES Pánik Pál, Don Aquarell, Dactilus, Okker úr, Printer HAJMÁSI DÁVID Bábteremtő TÓTH ZSUZSA Építőmester HAJDU BENCE Szoknyafodrozó KOLONICS KITTI, FARKAS ANNA Fényvarázsló TÓTH MÁRK, CZIBOR ATTILA Hangmágus BACHRATY GÁBOR, SZILÁGYI DÁNIEL fotó, design BOROVI DÁNIEL BUDAÖRSI LATINOVITS SZÍNHÁZ 2040 Budaörs, Szabadság út 26. CERKA TINKA ÉS A SZÜRKE LORD A Budaörsi Latinovits Színház és a Szamárfül Projekt közös produkciója óvodásoknak és kisiskolásoknak bemutató 2018. február 23. péntek 10.00 Városi Ifjúsági Klub „DONNA PASTELLA Mondtam, hogy meglátogat minket Lord Grafith? TINKA Lord Grafith? DONNA PASTELLA Igen. TINKA Az Árnyúr? És meddig marad? Sokáig? DONNA PASTELLA Még nem tudjuk. De nekem már olyan, mintha itt is lenne. TINKA Nézd ezt, anya! Mi ez a por? DONNA PASTELLA Akkor jól éreztem. Már itt lehet valahol a közelben. Lord Grafith-ot mindenhol ez a por kíséri. Grafitpor. Rászáll mindenre ez a szürkeség, belep mindent. TINKA De hát miért kellett idejönnie? És hol lakik egyáltalán? DONNA PASTELLA A Fekete-erdőben. Ott érzi leginkább otthon magát.” Szeretsz rajzolni és játszani egyszerre? Kedveled a csodá- latos színeket és a vicces helyzeteket? Szívesen részt veszel egy nagy kalandban, ahol Cerka Tinkának, a találékony cerkalánynak szüksége lenne egy kis segítségre? Gyere velünk, mert Kolorító völgyére Lord Grafith árnyéka vetülhet, ha nem vagyunk résen. Együtt biztosan sikerül kibogoznunk a szálakat, újraszíneznünk a szomorú tájat és megbizonyosodnunk arról: a barátság mindennél fontosabb. www.latinovitsszinhaz.eu facebook.com/budaorsilatinovitsszinhaz instagram.com/latinovits_szinhaz

Rajzpályázat gyerekeknek


Legújabb bemutatónk, a Cerka Tinka és a szürke Lord alkotói gyerekek segítségét várják. A rajzok bekerülnek az előadásba.


Kedves Gyerekek!

Kolorító egy színes, vidám, kisváros. Csakhogy megérkezett Lord Grafith és Kolorítóból eltűntek a színek. Mindent belepett, beszínezett a grafitpor. De a városka tovább élte nyüzsgő mindennapjait.

Rajzold meg, de csak grafitceruzával, milyen lehet ez a város! Vigyázat, tényleg csak garfitot használhatsz! Milyenek az utcák, a házak, az emberek? Hogy élik mindennapjaikat feketén, fehéren, szürkén?

Várjuk a kolorítói életképeket! Hozzátok őket magatokkal, amikor eljöttök megnézni az előadást!

Legolvasottabb cikkek