Budaörsi Latinovits Színház: járványügyi tájékoztató

Kedves Nézőink!

A járványügyi helyzetre való tekintettel színházunk a 2020/21-es évadban, mindannyiunk biztonsága érdekében, az ország más színházaival összhangban, az egészségügyi hatóságok és a fenntartó BudaörsVáros Önkormányzata ajánlásait figyelembe véve az alábbi közönségforgalmi változásokat vezeti be.

Színházunkban a kontaktusmentes ügyintézésre törekszünk és természetesen kizárólag tünetmentesmunkatársaink tartózkodnak az épületben. A törvényi rendelkezéseknek megfelelően a közönségforgalmi területeken az előadások kezdete előtti órától kezdődően kétóránként fertőtlenítő takarítást végzünk. Az önökkel közvetlenül találkozó munkatársaink maszkot és kesztyűt viselnek.

Arra kérjük nézőinket, hogy előadás előtt érkezzenek a megszokottnál 20-25 perccel korábban ésszínházunkat a főbejáraton keresztül közelítsék meg - az utcán való várakozás irányát jelölésekkel segítjük.

A bejáratnál munkatársaink megmérik minden nézőnk hőmérsékletét, a 37.5 fok feletti érték észlelésekor - egy ellenőrző mérést követően - az érkezőt megkérjük, hogy egy külön egyeztetett másikidőpontban nézze meg a választott előadást. 37.5 fok alatti érték mérését követően egy regisztrációslistában rögzítjük az önök személyi adatait (név, lakcím/tartózkodási cím, telefonszám), a regisztrációs íveket egy esetleges kontaktkutatás céljából 21 napig tároljuk, semmilyen más célra nem használjukfel, a 21 nap elteltével megsemmisítjük.

Nem csak a jegyek átvétele, hanem ellenőrzése is a bejáratnál történik, majd ezután kérjük, lehetőségszerint a színház kertjében várakozzanak.

Az épület előcsarnokában, folyosóin és nézőterén a szájat és orrot egyaránt takaró maszk viselésekötelező. Kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket is.

A ruhatár használata ingyenes és nem kötelező, táskájukat és kabátjukat behozhatják a nézőtérre is.

Bízunk benne, hogy a kényelmetlenségeket előadásaink feledtetni tudják.

Mi már nagyon várjuk önöket!

A Budaörsi Latinovits Színház társulata és munkatársai

Legolvasottabb cikkek