Az erdő és a víz közelsége miatt szereti Paloznakot Trokán Péter

 

 

Sok időt tölt Paloznakon Trokán Péter, főként nyáron. A Jászai Mari-díjas színművész balatoni otthonának különleges helyszíneit mutatta meg a Nyaralj itthon! adásában Molnár Csillának.

Paloznak a túrázók paradicsoma, hiszen a település és környéke erdei utakban rendkívül gazdag. A falutól indulva meredek gyalogtúra vezet az erdőben álló kilátóhoz, ahonnan Trokán Péter is szívesen gyönyörködik a tájban, amelyet a Balaton közelsége miatt szeretett meg. Ide kísérte el nemrég a színművészt Molnár Csilla, a Nyaralj itthon! műsorvezetője, akivel a Hild-díjas település hagyományőrző életének egy szegletét is felfedezték, majd a paloznaki hímzőkörből a különleges nádas felé vették az irányt.

„Kifejezetten nyaraló idegenforgalom nincs Paloznakon, mivel nincs saját strandja. Ez a nádas a miénk, a horgászoké. Csodálatos élővilága van, remek a hangulata. Én este kilenc óra után szoktam kijönni és éjfélig is itt vagyok, a nádas még este is nagyon szép" - mondta Trokán Péter a parton sétálva.

A Paloznak szépségeit bemutató Nyaralj itthon! adása az alábbi linken nézhető újra.

https://mediaklikk.hu/video/nyaralj-itthon-2022-08-02-i-adas/

A Nyaralj itthon! adásaiban további útitippeket is kaphatnak a nézők ismert emberek tolmácsolásában, minden hétköznap az M1 Híradóiban, valamint 20:35-től a Dunán. A Magyarország legszebb tájairól készült összeállítások 60 napig elérhetők a Médiaklikken!

 

 

Legolvasottabb cikkek