Az Alexandra Kiadó és a MikulásGyár együtt teszi szebbé a rászoruló gyermekek karácsonyát

Az Alexandra Kiadó a MikulásGyárral együtt azon ügyködik, hogy mindenki karácsonya varázslatos legyen. Kiadónk jóvoltából idén minden MikulásGyár ajándékcsomagba kerül egy csipetnyi varázslat, hiszen 35 ezer könyvet ajándékozunk a rászorulóknak. 
Emellett 30 négyzetméteres olvasósarokkal is készülünk a MikulásGyár helyszínén, ahol kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek a mesék világában. Arra bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, olvasson fel a közönségnek, éljük át együtt a karácsony csodálatos pillanatait! Mindenkinek lehetőséget adunk: nagy örömmel várjuk azokat a gyerekeket is, akik szeretnék megosztani saját történeteiket a MikulásGyár közönségével. Ha ön is szeretne egy mesényi jókedvet ajándékozni karácsonykor, kattintson ide, adja meg a nevét és az e-mailcímét, és foglaljon egy fél órát, amikor felolvas velünk!
Végül de nem utolsósorban pedig az Alexandra Kiadó angyalkái elkészítették az első MikulásGyár mesekönyvet, amely megvásárlása révén mi is tehetünk azért, hogy a leginkább rászorulók karácsonya is feledhetetlen legyen. A mesekönyv elérhető kiadónk holnapján: A nagy MikulásGyár mesekönyv
Szeretettel várjuk a sajtó képviselőit a november 29-ei MikulásGyár megnyitó ünnepségen, majd egészen decemben 21-ig az Alexandra Kiadó Olvasókuckóban is!

Ünnepeljünk és ajándékozzunk együtt!