#9. 2010. szeptember 3. 16:38
Ezek szerint félreértettelek. Ha tényleg így van, akkor KOMOLYAN elnézésedet kérem.
Igen, emlékszem rád, de arra nem, hogy eddig találtál volna számodra jó írást. És mint anno, most is hirtelen tűntél fel a semmiből, és nem építő jelleggel, hanem sokkal inkább támadólag.
És ne haragudj a feltételezésemért, de volt már a tollal történelmében hasonló bomlasztásra példa.
Egyébként nem bújtam soha a szerkesztőség álcája mögé. Melindával beszéltél, amikor nem Balage válaszolt nekem. A hozzászólásod az én kérésemre lett törölve. Cenzúra miatt? Nevezzük annak. Nem szerettem volna, ha az alábbi mondataid: "rossz az írás, tele van hibákkal, bocsássátok meg, de nekem nem tetszik" után egy ifjú tehetségnek vetted volna el a kedvét a további írástól.
Mellékesen: Soha nem éreztem sértőnek sem azt, ha megmondják, egy műnek a hibáit, sem azt, ha kifejezik nem tetszésüket, de jelen esetben azt furcsállom, hogy egyszerre x különböző szerzőnek is megmondod a magadét. Ráadásul eléggé sértő stílusban.
Ettől függetlenül, ha azt látom, hogy tényleg nem a beszólásra hajtasz, akkor tényleg elnézésed és bocsánatod kérem.