Radnai István: Nász

Vissza az eredeti cikkhez

oldalak: 2  1   |  előző »
Balage
#13. 2010. szeptember 27. 14:27
Ejnye bejnye!
Hát a legelső hozzászólást már meg sem nézed? :D
Kifejezetten tetszett versed, de akkor is kíváncsi vagyok, mi ihletett? :D
Balázs
előzmény: rapista hozzászólása, 2010. szeptember 25. 02:00
rapista
#12. 2010. szeptember 25. 02:00
ha végre a versről is szólna valaki?

ütök én még máskor is mellé, ha ez ennyi hozzászólást eredményez :DDDDDDDDDD
rapista
#11. 2010. szeptember 4. 03:35
h=g világában!

remélem nem leszek világtalan - semmilyen értelemben!
rapista
#10. 2010. szeptember 4. 03:33
micsoda dícséret, ha egy elütést észreveszel!

örülök, hogy a szemgyulladásom ellenére csak egyet találtál...

a word és a számítógépes helyesírási programok viláhábsn mnélküli korrektor lettél, vagy lomtalanították a "nagyhatalmú" szerkesztői asztalt valahol?

bocsi - de bennem asszociációk ébrednek!

egyetlen esetben kifogásolt valaki írásjeleket a verseimben :))) :DDD
Balage
#9. 2010. szeptember 3. 16:38
Ezek szerint félreértettelek. Ha tényleg így van, akkor KOMOLYAN elnézésedet kérem.
Igen, emlékszem rád, de arra nem, hogy eddig találtál volna számodra jó írást. És mint anno, most is hirtelen tűntél fel a semmiből, és nem építő jelleggel, hanem sokkal inkább támadólag.
És ne haragudj a feltételezésemért, de volt már a tollal történelmében hasonló bomlasztásra példa.
Egyébként nem bújtam soha a szerkesztőség álcája mögé. Melindával beszéltél, amikor nem Balage válaszolt nekem. A hozzászólásod az én kérésemre lett törölve. Cenzúra miatt? Nevezzük annak. Nem szerettem volna, ha az alábbi mondataid: "rossz az írás, tele van hibákkal, bocsássátok meg, de nekem nem tetszik" után egy ifjú tehetségnek vetted volna el a kedvét a további írástól.
Mellékesen: Soha nem éreztem sértőnek sem azt, ha megmondják, egy műnek a hibáit, sem azt, ha kifejezik nem tetszésüket, de jelen esetben azt furcsállom, hogy egyszerre x különböző szerzőnek is megmondod a magadét. Ráadásul eléggé sértő stílusban.
Ettől függetlenül, ha azt látom, hogy tényleg nem a beszólásra hajtasz, akkor tényleg elnézésed és bocsánatod kérem.
előzmény: hozzászólása, 2010. szeptember 3. 16:25
Balage
#8. 2010. szeptember 3. 16:15
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy mi ez a hirtelen mindenkit lehúzok hangulat.
Apropó! Ahhoz képest, hogy félévente tűnsz elő a semmiből, honnan tudod, hogy szerkesztő vagyok?
Rágalom ide, vagy oda, van egy olyan érzésem, hogy csak a helyi morált akarod lezúzni. És bocsi, ha tévednék...
előzmény: hozzászólása, 2010. szeptember 3. 15:28
Balage
#7. 2010. szeptember 3. 14:36
A helyesírási hibában igazad van, javítottam. A többit nem értem. Ezek szerint, te egy olyannyira pedáns ember lehetsz, aki ha van egy porszem a ruháján, már viszi a tisztítóba, mert csupa kosz?
Vagy... Tényleg csak bele akarsz kötni mindenkibe(lsd egy másik hozzászólásomat)? Elmondanád miért?
előzmény: hozzászólása, 2010. szeptember 3. 13:50
rapista
#6. 2010. augusztus 28. 18:16
Apollinaire hosszú és kissé nehéz verse (olvasd el - érdemes)+a váci fehérek templomának műmiái, ami rímel az apollinaire verse - némileg..

a versbeli epizódot hamar megtalálod - kibontottam kissé!
Balage
#5. 2010. augusztus 27. 12:58
Szia Pista!

Megkérdezhetem, mi ihletett?
oldalak: 2  1   |  előző »

Legolvasottabb cikkek

Transzformáció